Tokoh industri konci pikeun alamat delegasi sacara langsung dina ATM Global Stage

Summit Pariwisata Arab Saudi bakal ngabahas dampak positif strategi Visi 2030, megaproyék ambisius sareng kumaha nagara netepkeun patokan industri global anyar. Éta bakal nampilkeun para ahli tingkat luhur kalebet Kaptén Ibrahim Koshy, CEO, Saudi Arabian Airlines (SAUDIA), Dr Afnan Alshuaiby, Pangadeg & CEO FNN International sareng Ketua Forum Awéwé internasional Arab, Jerry Inzerillo, CEO, Otoritas Pangembangan Gerbang Diriyah sareng John Pagano, CEO, Laut Beureum Development Company.

Ngomentaran, Danielle Curtis, Diréktur Pameran ME, Pasar Perjalanan Arab, nyarios: "Téma umum acara taun ieu nyaéta 'Subuh anyar pikeun perjalanan sareng pariwisata' sareng sési bubuka bakal nampi acara, janten positip, praktis sareng optimis. ngamimitian.

Ngajalankeun paralel sareng Panggung Global nyaéta Teater Maju Perjalanan opat dinten di ATM, anu ngalangkungan para ahli téknologi kelas dunya sareng tokoh industri anu kasohor, bakal masihan wawasan anu ngarah di industri ngeunaan téknologi sareng tren panganyarna anu pasti bakal ngabentuk masa depan perjalanan. jeung pariwisata.

Sorotan anu sanésna kalebet Konperénsi Pariwisata sareng Investasi Internasional, sareng acara-acara anu sanésna kalebet acara Networking Speed ​​​​Influencer Digital sareng forum Buyers' Club.

Sacara pribadi di lantai acara, 62 nagara anu diwakilan ku panyekel utama sareng sharers bakal ilubiung taun ieu. Éta kalebet UAE, Arab Saudi, Bahrain, Jérman, Siprus, Turki, Mesir, Yordania, Italia, Yunani, India, Indonésia, Malaysia, Koréa Kidul, Maladéwa, Filipina, Thailand, Méksiko sareng Amérika Serikat pikeun ngan ukur sababaraha.

"Teu diragukeun, diskusi di lantai acara bakal difokuskeun kana warta 'COVID' pangénggalna ti sakumna dunya - luncuran vaksin, larangan sosial sareng perjalanan sareng akibatna, kaayaan ayeuna industri anu munculna tren sareng naon anu bakal datang," ceuk Curtis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

eTurboNews | eTN