24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Perancis Ngabobol Warta Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Investasi Warta Ngabobol Selandia Anyar wartos Portugal Ngabobol Warta Ngawangun deui kasalametan Warta Ngabobol Singapura piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Korban gelembung perjalanan udara pang anyarna

Korban gelembung perjalanan udara pang anyarna
Pakta gelembung perjalanan udara ngapalson salaku penganut Hindu nyandak beuleum suci di walungan Ganges dina 12 April

Pandemi COVID-19 anu pikasieuneun teras ngaraoskeun bencana pariwisata sareng perjalanan di panjuru dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. India parantos ngalaporkeun dinten anu langkung parah tina kasus COVID-19 énggal saprak pandemi dimimitian ku kamari nyatet 300,000 dina ngan hiji dinten.
  2. Pamaréntah di sakumna dunya ngaluarkeun peringatan perjalanan ka sareng ti India ti Amérika Serikat ka Jérman sareng seueur deui.
  3. Kusabab rumah sakit langkung kapasitas, oksigén ogé kakurangan sareng sababaraha urang maot di rumah sakit sabab ventilatorna béak.

Korban anu pang anyarna dina pakta gelembung perjalanan udara nyaéta perjanjian antara India sareng Sri Lanka anu badé janten operasional ti tanggal 26 April 2021. Sapertos anu ayeuna, tanggal ieu ditunda kusabab ningkatna jumlah maotna di India kusabab viruscorona.

Krisis COVID India terus parah sareng ampir 300,000 kasus dilaporkeun kamari - jumlah dinten anu pangageungna dugi ka ayeuna. Pamaréntah nyobian pikeun mastikeun deui wargana yén usaha dilakukeun pikeun ngamankeun langkung seueur oksigén pikeun ventilator sabab sababaraha rumah sakit gaduh 2 jalmi per ranjang sareng jalma anu maot kusabab oksigén kehabisan peralatan anu ngajaga éta hirup.

Bangsa tatangga Sri Lanka ngagaduhan rencana badé angkat ka sababaraha kota di India kalayan Kushinagar janten hiji kota dimana India khususna hoyong penerbangan balik deui ka bandara internasional anu nembe ditingkatkeun. Buah tina sadaya renovasi ieu siap-siap nampi panumpang ayeuna ditahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India