24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Warta Breaking Bangladés Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan India Ngabobol Warta wartos Pakistan Ngabobol Warta jelema kasalametan Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Seychelles ngarobih larangan perjalanan pikeun India, Pakistan sareng Bangladesh

Logo Seychelles 2021

Otoritas Kaséhatan Umum Seychelles ngumumkeun ukuran perjalanan anu anyar

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles parantos ngumumkeun langkah-langkah perjalanan anu anyar dina Salasa, 20 April 2021, saatos paningkatan wabah di sababaraha nagara.  
  2. Kalayan pangaruh langsung, anu datang ti India, Pakistan, sareng Bangladesh anu ngumbara ka Seychelles kedah divaksinasi.
  3. Wisatawan bakal diidinan asup saatos nyandak dua dosis na, sareng minimal dua minggu parantos saatos saatos dosis terakhirna.

Salin sertipikat kedah ditepikeun nalika ngalamar Otoritas Perjalanan Kaséhatan (HTA) di www.seychelles.govtas.com.

Otorisasi perjalanan wajib pikeun perjalanan ka Seychelles sareng bakal dipénta ku perusahaan maskapai saatos di cek; datang moal diidinan naek pesawat hiber sanés. 

Sertipikat vaksinasi tiasa disahkeun ku verifikasi sareng persetujuan ti Otoritas Kaséhatan Umum saatos lebet di nagara éta.

Salaku tambahan, Brazil ayeuna parantos nambihan kana daptar nagara anu ayeuna teu diidinan angkat ka Seychelles, dibarengan sareng Afrika Kidul. Nanging, daptar ieu tetep ngalaman révisi nalika tingkat inféksi global mekar.

Datang ngingetkeun yén aranjeunna sadayana kedah ngagaduhan asuransi kaséhatan perjalanan anu sah pikeun nutupan poténsial biaya COVID-19, ditanggung salami cicing di Seychelles.

Kanggo inpormasi tambihan ngeunaan perjalanan ka Seychelles, kunjungi www.advisory.seychelles.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.