Ethiopian Airlines ngaluncurkeun lab uji COVID-19 di Bandara Addis Ababa

Ethiopian Airlines ngaluncurkeun lab uji COVID-19 di Bandara Internasional Addis Ababa Bole
Ethiopian Airlines ngaluncurkeun lab uji COVID-19 di Bandara Internasional Addis Ababa Bole
  • Étiopia muka luhur uji coba COVID-19 di hub utami na
  • Lab pengujian COVID-19 canggih dilengkepan ku téknologi canggih
  • Lab éta ngagaduhan kapasitas pikeun ngalaksanakeun 1,000 COVID-19 tés sadinten

Grup Airlines Étiopia ngumumkeun yén éta parantos ngagabung sareng BGI Kaséhatan Étiopia, cabangna raksasa biotéh Cina, BGI Genomics Co., Ltd, pikeun ngaluncurkeun laboratorium uji COVID-19 high-end di hub utami na sareng bandara pangsibukna buana. Bandara Internasional Addis Ababa Bole. Pusat tés dibuka pikeun ngahirupkeun deui para panumpang. ku nyiptakeun pangalaman perjalanan anu lancar anu kalebet tés COVID-19 ka panumpang anu angkat atanapi transit ngalangkungan Addis Ababa.

Lab uji COVID-19 anu canggih parantos dilengkepan ku téknologi canggih pikeun nyayogikeun tés anu gancang sareng akurat pikeun panumpang. Ayeuna, lab ngagaduhan kapasitas pikeun ngalaksanakeun 1,000 COVID-19 tés sadinten kalayan poténsial tumuh langkung saatos ékspansi.

Hasil tés rutin tiasa didapet dina waktos tilu jam, ngarah kana susunan perjalanan anu merenah ku cara ngirangan waktos ngantosan kanggo pengujian sareng pengumpulan hasil.

CEO Bandara Étiopia Mr. Eskinder Alemu nyarios yén "Kami ngenalkeun lab pengujian di jero hub kami di Addis Ababa kalayan tujuan pikeun ngungkulan tantangan palanggan dina perjalanan sareng ngahudangkeun jasa panumpang. Panumpang anu asalna atanapi transit moal kedah milarian pusat uji coba di kota sareng ngantosan ngantunkeun uji COVID- 19. Laboratorium di bandara ngaleungitkeun repot pikeun diuji sareng nyandak genah sareng ngabantosan kapercayaan panumpang dina perjalanan. Fasilitas ieu mangrupikeun hasil tina kamitraan anu hadé antara pamawa bendera Étiopia sareng BGI Kaséhatan Étiopia pikeun mastikeun kasalametan panumpang saluyu sareng sadaya sarat internasional. Kami bakal neraskeun adaptasi operasi kami ka normal anu anyar pikeun mastikeun perjalanan aman konsumén sareng Étiopia. "

Salajengna pikeun sacara signifikan ngirangan waktos sareng tanaga anu dianggo pikeun uji coba, peluncuran pusat uji coba di bandara bakal naékkeun palayanan pelanggan Étiopia sareng ngahijikeun ukuran kaamanan maskapai di bandara sareng kapal. Ketepatan waktos tina hasil uji COVID 19 parantos janten masalah anu dipikahariwang pikeun panumpang anu hoyong transit atanapi manjangkeun waktos aranjeunna di Étiopia sareng penyediaan uji coba di bandara nyederhanakeun perjalanan konsumén sareng Étiopia. Laboratorium -ngalaksanakeun tes antibodi RT-PCR sareng IgM pikeun COVID-19 angkat, sumping sareng panumpang transit kalayan tingkat épisiensi anu tinggi dina nganteurkeun hasilna. Hasilna, Étiopia ngarepkeun ningali kabangkitan patalimarga panumpang saatos ngalih.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali