24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Industri perjalanan kedah komunikasi langkung épéktip pikeun ningkatkeun kapercayaan konsumén Inggris

Industri perjalanan kedah komunikasi langkung épéktip pikeun ningkatkeun kapercayaan konsumén Inggris
Industri perjalanan kedah komunikasi langkung épéktip pikeun ningkatkeun kapercayaan konsumén Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Industri Yravel anu ditaroskeun ku BBC Watchdog bakal ngalakukeun sakedik pikeun mastikeun deui kapercayaan konsumen Inggris pikeun ngarambat dina waktos anu caket.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kapercayaan konsumén leuwih penting batan kantos ti saprak pandemi
  • Komunikasi antara industri perjalanan Inggris sareng konsumén henteu cekap kuat
  • Badan industri perjalanan kedah nyandak pendekatan anu langkung proaktif sareng milih pikeun nyandak jabatan anu langkung umum

Badan industri henteu ngalakukeun cukup pikeun mastikeun operator wisata sareng agénsi perjalanan ngawartosan palanggan ngeunaan hakna sateuacan dipesen. Sarua, agénsi anu parantos henteu performa dina hal ieu teu acan dipertanggungjawabkeun. Hasilna, industri perjalanan anu ditaroskeun ku BBC Watchdog bakal ngalakukeun sakedik pikeun mastikeun deui kapercayaan konsumén UK pikeun ngarambat dina waktos anu caket.

Komitmen 'Paket Liburan Sumpah' Watchdog nyebatkeun amandemen gratis sareng pembatalan kana penerbangan atanapi liburan anu kapangaruhan ku COVID-19, salian ti prosés pengembalian dana dina waktos 14-dinten. Nanging, prakarsa anu dikembangkeun ku Watchdog masihan kesan yén aya masalah di industri, anu sanésna, sareng sababaraha instansi nanganan pangbalikan pelanggan, parobihan sareng pembatalan kalayan saé nalika pandemi.

Kapercayaan konsumén langkung penting tibatan kantos saprak pandemi éta. Numutkeun ka survey Pamulihan UK COVID-19, 46% réspondén boh 'parah' atanapi 'cukup' prihatin dina prospek perjalanan internasional, ngagambarkeun skeptisisme masarakat. Keterlibatan pihak katilu sapertos Watchdog sigana bakal nyababkeun industri dina lampu négatip salami waktos penting.

Komunikasi antara industri perjalanan Inggris sareng konsumén henteu cekap kuat, kalayan palanggan milari alternatif sanésna pikeun jaminan dimana buku. Upami badan industri langkung proaktif dina mastikeun hak-hak konsumén dikomunikasikan sareng diungkulan sacara épéktip, éta panginten henteu acan sumping kana hal ieu.  

Badan industri perjalanan kedah nyandak pendekatan anu langkung proaktif sareng milih pikeun nyandak sikap anu langkung umum dina masalah éta, naha ngalangkungan wawancara tipi atanapi iklan. Promosi jenis ieu bakal ngirangan kahariwangan ngeunaan paket liburan. Operator wisata sareng agénsi perjalanan langkung tiasa ngadukung sentimen ieu ngalangkungan jasa piwuruk sareng pariwara, nyiptakeun pesen anu saluyu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.