24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Breaking Australia hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Investasi wartos Ngawangun deui kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Naha COVID ngajarkeun urang kumaha nyederhanakeun perjalanan bisnis?

Naha COVID ngajarkeun urang kumaha nyederhanakeun perjalanan bisnis?
Naha COVID ngajarkeun urang kumaha nyederhanakeun perjalanan bisnis?

Éta sigana sigana rada réproduktif di dunya anu sigana sadayana, ti hiji dinten dugi ka payun, henteu pasti naon anu bakal kajadian. Sareng tantangan anu tetep pikeun ngatur perjalanan dina pandemi pasti moal aya anu diémutan, tapi pamustunganana nalika aya kasempetan pikeun ngarobih cara hal-hal kusabab hiji hal anu signifikan parantos kajadian dina industri, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun industri éta pikeun muhasabah sareng tingali naon anu bisa dilakukeun béda maju. Sareng salah sahiji hal anu dipikahoyong ku sadayana nyaéta, naha urang tiasa nganggo kasempetan ieu pikeun ngalakukeun hal anu langkung saé tibatan anu urang gaduh?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kurt Knackstedt CEO sareng Co-Founder troovo anu berpusat di Sydney, Australia, ngayakeun CAPA Corporate Travel Community Masterclass kalayan panelis anu gabung ti Hong Kong sareng Inggris.
  2. Naha aya jalan ngalangkungan sadaya hal gélo ieu anu lumangsung di industri ayeuna-ayeuna, pikeun nyobaan nyederhanakeun perjalanan bisnis sareng nyederhanakeun program perjalanan perusahaan?
  3. Pandemik ieu saéstuna masihan kami kasempetan pikeun ngémutan deui naon anu tiasa langkung gampang sareng saderhana di pikahareupeun.

Acara dibuka sareng Kurt Knackstdet ngabagéakeun sadayana sareng ngenalkeun co-panelis anu sanés. Ti Hong Kong, éta Florence Robert ti Ericsson, anu ngawakilan pandangan anu nuju beuli ayeuna dina paguneman. Ogé dina panel ti Hong Kong nyaéta Dionne Yuen ti Egencia, sareng ti Inggris, Paul Dear ti SAP Concur.

Paguneman anu ditepikeun ku CAPA - Pusat Penerbangan éta ngeunaan ngatur program perjalanan, tapi, khususna, nyobian terang upami aya jalan anu ngalangkungan sadaya hal anu gélo ieu di industri ayeuna-ayeuna, naha aya kasempetan pikeun nyobaan nyederhanakeun perjalanan bisnis sareng nyederhanakeun perusahaan program perjalanan.

Baca deui - atanapi linggih sareng ngupingkeun - paguneman anu meriah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.