24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Airbus sareng Lufthansa Technik nawiskeun Kargo samentawis dina solusi Kabin

Airbus sareng Lufthansa Technik nawiskeun Kargo samentawis dina solusi Kabin
Airbus sareng Lufthansa Technik nawiskeun Kargo samentawis dina solusi Kabin
Ditulis ku Harry Johnson

Solusi Sértipikat Tipe Suplemén Anyar (STC) anyar bakal ngaktipkeun operator pikeun ngamuat kargo kana kabin pesawat A330-200 sareng A330-300 na

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Airbus sareng Lufthansa Technik nandatangan perjanjian perjanjian
  • Solusi anyar ngagabungkeun pangalaman Airbus salaku pesawat OEM sareng kaahlian Lufthansa Technik dina ngatur STC sareng pembaruan pesawat
  • Airbus nunjukkeun fokus anu tetep dina ngadukung palanggan ku nyangking solusi énggal di pasar

Airbus sareng Lufthansa Technik (LHT) parantos nandatanganan perjanjian kerjasama pikeun ko-ngembangkeun solusi "Cargo in the Cabin" samentawis pikeun A330s. Solusi Sértipikat Tipe Suplemén (STC) anu anyar ieu bakal ngamungkinkeun para operator pikeun ngamuat kargo kana kabin pesawat A330-200 sareng A330-300 na.

Dina perjanjian éta LHT ngagaduhan STC sareng bakal nyayogikeun modifikasi kit pikeun konsumén, sedengkeun AirbusPeran salaku OEM kalebet nyayogikeun data téknis, validasi rékayasa sareng itungan operasional. Prosedurna diwangun ku mimiti ngaleupaskeun korsi teras masang palét sareng jaring standar industri "PKC" dina dek utama. Konfigurasi ieu ngamangpaatkeun ékonomi operasional A330 anu alus sareng kabin serbaguna.

"Solusi anyar ieu ngagabungkeun pangalaman Airbus salaku pesawat OEM kalayan kaahlian Lufthansa Technik dina ngatur STC sareng pembaruan pesawat," saur Daniel Wenninger, Kepala Layanan Airframe di Airbus. "Dina waktos ieu ngirangan pangunjung penumpang, palanggan kami milari solusi gancang kanggo samentawis ningkatkeun kapasitas transportasi kargo di kabin."

"Kami ngagabung kakuatan sareng Airbus dina waktos krisis pikeun nganteurkeun solusi anu pangsaéna pikeun operator pesawat. Kami saling nguntungkeun tina kaahlian masing-masing dina seueur hal sahingga nyiptakeun citakan pikeun kamungkinan kerjasama di masa depan, "saur Soeren Stark, Chief Operations Officer & Accountable Manager di Lufthansa Technik.

Solusi anyar ieu nawiskeun kapasitas kargo volumetrik sakitar 78m3 dina dek utama A330-200 kalayan 12 posisi palét PKC sareng 18 jaring. Samentawis éta, kapasitas kargo dek utama A330-300 urang sakitar 86m3 kalayan 15 posisi palét PKC sareng 19 jaring. 

Ngalangkungan kemitraan ieu sareng Lufthansa Technik, Airbus nunjukkeun fokus anu tetep dina ngadukung palanggan ku nyandak solusi énggal di pasar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.