24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Georgia wartos tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Ukraina Megatkeun Warta Rupa-rupa Berita

Pegasus ngajalankeun rute Georgia, Ukraina, Turki anyar

Pegasus ngajalankeun rute Georgia, Ukraina, Turki anyar
Pegasus ngajalankeun rute Georgia, Ukraina, Turki anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Pegasus Airlines ngaluncurkeun rute internasional anyar ti London, Inggris

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pegasus ngaluncurkeun rute-rute anyar ka Batumi di Georgia, Odesa di Ukraina
  • Pegasus ngaluncurkeun penerbangan domestik anyar antara Istanbul Sabiha Gökçen sareng Iğdır
  • Pegasus nawiskeun fleksibilitas pinuh pikeun penerbangan anu dipesen ku 31 Juli 2021

Maskapai biaya murah Turki, Pegasus, ngaluncurkeun rute internasional anyar ti London ka Batumi di Georgia ngalangkungan Istanbul.

Dua kali saminggu penerbangan antara London Stansted sareng Bandara Internasional Batumi ngalangkungan Istanbul Sabiha Gökçen bakal dimimitian tanggal 7 Méi 2021. 

éta kuda jangjangan nembé ogé ngaluncurkeun rute anyar ti London Stansted ka Odesa, ngalangkungan Istanbul Sabiha Gökçen tanggal 28 Maret 2021. 

Maskapai éta ogé bakal ngaluncurkeun rute domestik anu anyar, kalayan penerbangan tilu kali saminggu ti Istanbul Sabiha Gökçen ka Iğdır dimimitian tanggal 7 Méi 2021, kalayan koneksi anu sayogi ti London Stansted.

Batumi, Georgia

Jadwal penerbangan Pegasus ka Batumi bakal angkat ti Bandara London Stansted ka Bandara Internasional Batumi ngalangkungan Istanbul Sabiha Gökçen dinten Jumaah sareng Senén tabuh 00:05; samentawis penerbangan ti Bandara Internasional Batumi ka London Stansted ngalangkungan Istanbul Sabiha Gökçen bakal angkat dinten Jumaah jam 19:40 sareng Senén tabuh 14:05.

Odesa, Ukraina

Odesa mangrupikeun tujuan ka lima Pegasus di Ukraina, nambihan penerbangan na anu aya di Kharkiv, Kyiv, Lviv sareng Zaporizhzhia. Jadwal penerbangan ti London Stansted ka Bandara Internasional Odesa ngalangkungan Istanbul Sabiha Gökçen bakal angkat dinten Kemis sareng Minggu jam 00:00, nalika penerbangan ti Bandara Internasional Odesa bakal angkat dina dinten anu sami jam 18:45 (waktos lokal diterapkeun). 

Iğdır, Turki

Penerbangan Pegasus 'anu dijadwalkeun ka Iğdır bakal angkat ti Bandara Istanbul Sabiha Gökçen ka Iğdır Şehit Bülent Aydın Airport dinten Salasa, Jumaah sareng Minggu jam 14:40, nalika penerbangan ti Iğdır Şehit Bülent Aydın Bandara ka Istanbul Sabiha Gökçen Bandara bakal beroperasi dina dinten anu sami di 17:20 (waktos lokal diterapkeun). 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.