24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Program kasatiaan sareng paningkatan fitur konci kolaborasi tina perjalanan pasca COVID

Program kasatiaan sareng paningkatan fitur konci kolaborasi tina perjalanan pasca COVID
Program kasatiaan sareng paningkatan fitur konci kolaborasi tina perjalanan pasca COVID
Ditulis ku Harry Johnson

Halangan utama anu nyanghareupan pamulihan perjalanan nyaéta syarat karantina, larangan perjalanan sareng sieun katerap COVID-19

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Reboot program kasatiaan di séktor pariwisata tiasa ngabantosan mamingan konsumén deui
  • 32% konsumén 'pisan' paduli kana kaayaan kauangan pribadi
  • Taun ayeuna sigana bakal ningali langkung seueur hubungan kerjasama di séktor dina program kasatiaan

Wisatawan anu sadar harga tiasa dipikat ku reboot program kasatiaan di séktor pariwisata. Rupa-rupa perusahaan perjalanan ayeuna ngeposisi deui program kasatiaan salaku berorientasi nilai, tibatan ngan ukur harga anu fokus dina perjalanan pas-pandemik nalika aranjeunna ngupayakeun ngalaunkeun kahoyong individu pikeun pangalaman anggaran.

Survei industri pang anyarna mendakan yén halangan utama anu nyanghareupan pamulihan perjalanan nyaéta sarat karantina (57%), larangan perjalanan (55%) sareng sieun katerap COVID-19 (51%). Halangan kaopat nyaéta masalah kauangan (29%) sareng survey konsumen Q1 2021 mendakan yén 32% réspondén global 'parah' paduli kana kaayaan kauangan pribadi. Ieu nunjukkeun yén konstrain ékonomi bakal janten pertimbangan konci pikeun seueur nalika ngarencanakeun perjalanan ka hareup.

Taun ayeuna sigana bakal ningali langkung seueur hubungan kerjasama di séktor dina program kasatiaan, henteu ngan ukur nunjukkeun ningkat kolaborasi dina pamulihan perjalanan, tapi nawiskeun langkung seueur jasa pikeun palanggan. Ieu bakal ngabantosan ngajalankeun sareng pamulihan, bari ningkatkeun nilai pikeun pangguna akhir.

Program kasatiaan anu épéktip nambihan nilai pikeun pangguna-tungtung, ngadorong inpormasi kana investasi (ROI) sareng ningkatkeun pendapatan pikeun masing-masing perusahaan. Konservasi kas mangrupikeun tujuan utami perusahaan perjalanan sareng pariwisata dina usahana salamet tina pandemi éta, tapi éta ogé mangrupikeun bagian tina rencana pelancong ka payun. Ieu mangrupikeun program kasatiaan anu épéktip, ngajantenkeun konsumén ngaraos dihargaan, tiasa mayar dividén dina mulangkeun kapercayaan pelanggan dina pamulihan perjalanan.

Program kasatiaan sanés énggal, tapi jelas perusahaan di ranté suplai perjalanan sareng pariwisata ayeuna ningali éta salaku konci pikeun ngajaga palanggan tetep aya dina pandemi éta. Langkung nilai anu tiasa disayogikeun, insentif anu langkung luhur pikeun buku atanapi tetep nganggo mérek khusus.

Perantara perjalanan sapertos TripAdvisor jeung Grup Expedia nembé ngaluncurkeun deui program kasatiaan pikeun ngadorong langkung seueur pemesanan ngeunaan tetep sareng pangalaman. Industri panginepan ogé parantos ningali perusahaan terkemuka sapertos Marriott, handapeun na Marriott Bonvoy program, pasangan sareng Uber masihan langkung seueur kasempetan pikeun gratis ngalangkungan poin anu tiasa dikoleksi.

Kasuksésan program kasatiaan ieu henteu acan katingali, tapi masing-masing strategi berpotensi nyayogikeun nilai tambahan pikeun pangguna akhir nalika nganggo perusahaan ieu.

Kalayan perusahaan ngarah di séktor perjalanan ayeuna nanem modal dina program kasatiaan, éta nunjukkeun yén aya fokus anu langkung luhur dina ROI sareng nilai pikeun pangalaman artos dina perjalanan pasén-pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.