24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Heathrow: Ngahurungkeun deui penerbangan penting pikeun ékonomi Inggris

Heathrow: Ngahurungkeun deui penerbangan penting pikeun ékonomi Inggris
Heathrow: Ngahurungkeun deui penerbangan penting pikeun ékonomi Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Hasil Heathrow nunjukkeun kumaha COVID ngancurkeun séktor penerbangan sareng perdagangan Inggris

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Heathrow nyatet karugian deui £ 329 juta dina Q1 2021
  • Ngahurungkeun deui perjalanan ka pasar sapertos AS bakal penting pisan pikeun pamulihan ékonomi Inggris
  • Heathrow ngirangan ramalan panumpangna pikeun sataun dugi ka kisaran antara 13 sareng 36 juta

Heathrow ngaluarkeun hasil pikeun tilu bulan réngsé 31 Maret 2021 dinten ayeuna.

Panutupan wates nasional ningkatkeun karugian COVID ampir £ 2.4 milyar - Selaparang nyatet karugian deui £ 329 juta dina Q1 sabab ngan 1.7 juta panumpang ngumbara ngalangkungan bandara, turun 91% dibandingkeun sareng Q1 2019. Ieu ngahasilkeun total karugian saprak mimiti pandemi ampir £ 2.4 milyar. Volume kargo ogé turun 23% dina 2019, ngagariskeun kumaha kurangna penerbangan mangaruhan perdagangan Inggris sareng sakumna dunya.

Pamulihan ékonomi usum panas Inggris gumantung kana perjalanan di mimitian ti 17 Méi - Nalika paménta pikeun perjalanan tetep kuat, kateupastian anu tetep kana kabijakan Pamaréntah hartosna urang parantos ngirangan ramalan panumpang kami pikeun sataun dugi ka kisaran antara 13 sareng 36 juta, dibandingkeun sareng 81 juta di 2019. Nalika vaksinasi digulung sareng tingkat COVID murag , ngabalikan perjalanan ka pasar sapertos Amérika Serikat bakal penting pisan pikeun pamulihan ékonomi Inggris sareng kami bakal siap skala-up operasi kami nalika paménta mulih. Kamampuh Border Force pikeun nyayogikeun layanan anu tiasa ditampi pikeun panumpang anu datang tetep janten perhatian utami dina ngamimitian deui sareng Menteri kedah mastikeun unggal méja aya karyawan pikeun nyegah antrian anu teu tiasa ditampi.

Kaamanan tetep prioritas utama urang - Heathrow siap ngabagéakeun panumpang sareng parantos nanem modal ngajaga standar aman-aman COVID, janten salah sahiji bandara Inggris munggaran anu ngalirkeun Skéma Jaminan Kaamanan COVID CAA ogé ngamankeun Akréditasi Kaséhatan Bandara ti Bandara Council Internasional.

Posisi finansial tahan banting sanaos tantangan - Peta manajemén anu ditangtoskeun parantos ngajagi padamelan sareng kaséhatan bisnis dina nyanghareupan kateupastian anu teu acan pernah terjadi. Kami parantos ngirangan pembakaran kontan ku 50% lawan Q1 2020, kalayan pangirangan 33% dina opex sareng potongan 77% dina capex. Aksi pembiayaan anu wijaksana parantos ningkatkeun likuiditas ku 41% janten £ 4.5bn ti saprak mimiti pandemi, nyayogikeun panutup anu cekap pikeun minuhan sadaya komitmen sahenteuna 15 bulan bahkan kalayan jumlah panumpang anu handap.

Rencana Pamaréntah Inggris pikeun ngalebetkeun émisi penerbangan internasional dina target ditampi - Parobihan iklim tetep tangtangan jangka panjang pangageungna penerbangan sareng fokus kana target émisi wilujeng sumping. Anggota politik Inggris ayeuna kedah fokus kana skala produksi Sustainable Aviation Fuel (SAF) di Inggris ku ngalaksanakeun mandat SAF 10% ku 2030 sareng sahenteuna 50% ku 2050. Éta ogé kedah nganggo kapamimpinan G7 sareng COP26 pikeun satuju a amanat SAF internasional anu tetep. Maskapai panggedéna Heathrow parantos komitmen pikeun ngagunakeun tingkat SAF anu langkung luhur dina 2030 tibatan panitia Komite Kasus Perubahan Iklim.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.