Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Investasi wartos Ngawangun deui Warta Breaking Romania Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Piagam penerbangan pikeun nyambungkeun Seychelles sareng Romania

Piagam penerbangan pikeun nyambungkeun Seychelles sareng Romania
Piagam penerbangan pikeun nyambungkeun Seychelles sareng Romania

Kapuloan Seychelles ngarepkeun rombongan pangunjung ti pasar Éropa Wétan Rumania nalika Air Seychelles ngamimitian séri piagam anyar énjing Jumaah, 30 April 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hiber langsung anu pangpayunna bakal ngamimitian operasi antara Seychelles sareng Romania.
  2. Piagam mingguan ieu bakal dilanjutkeun dugi Senén, 17 Mei, datang deui pikeun usum panas dina bulan Agustus sareng salajengna pikeun usum salju dina bulan Désémber.
  3. Ieu agustus pisan sareng upaya pamulihan pariwisata Seychelles 'sabab pasar beuki seueur ningali pulau-pulau salaku tujuan anu aman.

Maskapai nasional Nusantara Hindia bakal ngoperasikeun penerbangan piagam antara ibukota Romania, Bukares, sareng pulau Mahé, janten penerbangan langsung anu munggaran anu ngahubungkeun dua nagara. 

Pikeun pelayaran anu munggaran, hiber 9 jam, dioperasikeun ku pesawat Air Seychelles kapasitas 168-korsi A320Neo parantos payu sareng diarepkeun badarat di Bandara Internasional Seychelles jam 0930.

Ninggalkeun Bukares jam 2300 jam dinten Kemis, hiberna bakal ngalirén di antara téknis di Kairo, Mesir pikeun ngeusian bahan bakar sateuacan neraskeun jalanna ka Seychelles.

Piagam mingguan ieu bakal dilanjutkeun dugi Senén, 17 Mei, datang deui pikeun usum panas dina bulan Agustus sareng salajengna pikeun usum salju dina bulan Désémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.