24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Kolombia Ngabobol Warta Cruising Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Hotél & Resor LGBTQ Warta Méksiko Muter wartos jelema Ngawangun deui kasalametan piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

WTTC hoyong perjalanan janten aman tapi Présidén Biden nyepeng konci vaksin

WTTC Cancun Summit Secret ayeuna aya dina panangan Présidén AS Biden
gambar whatsapp 2021 04 25 di 11 56 56 2

Dina KTT WTTC anu nembé réngsé di Cancun, Mexico. Henteu aya diskusi umum ngeunaan kaayaan musibah di India, tapi CEO Gloria Guevara nyandak panasatif sareng diwawancara ku Manuel Santos, anu nandatangan sareng 170 anu sanés pikeun ngadorong Présidén AS Biden pikeun muka larangan patén, ngamungkinkeun vaksinna ngahontal ka nagara-nagara berkembang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nalika CEO WTTC Gloria Guevara ngawawancara tilas Présidén Kolombia Juan Manuel Santos dina KTT Pariwisata anu karék réngsé di Cancun, aranjeunna nyimpen rahasia anu aranjeunna henteu hoyong bagikeun sareng dunya. "Kami henteu aman dugi ka sadayana salamet."
  2. Penyebaran virus tina bencana sareng akibat anu ngabahayakeun di India nyimpulkeun Présidén AS Biden "Kami henteu aman dugi ka sadayana salamet" aya hubunganana pisan sareng dunya pariwisata sareng industri farmasi. Aya sakedik perkawis perkawis India di Cancun, tapi nyatana virus ieu gancang-gancang sareng sadaya kamajuan anu dilakukeun dugi ka dunya tiasa janten goyah.
  3. Naha Présidén Biden bakal tahan kana papatah na? Naon anu bakal dilakukeun WTTC sareng 170 tilas kapala nagara sareng juara Hadiah Nobel Perdamaian pikeun ngadamel serat terbuka aranjeunna nguping? Teu aya jawaban langsung ku Gedong Bodas.

"Kami henteu aman dugi sadayana aman" éta kacindekan dina wawancara hiji-hiji sareng tilas Présidén Kolombia sareng Juara Hadiah Nobel Perdamaian Juan Juan Santos 2016 sareng CEO Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya Gloria Guevara di WTTC Summit di Cancun dinten Senén.

nu Déwan Wisata sareng Pariwisata Dunya (WTTC) sareng mantan Présidén Kolombia Juan Manuel Santos ngubaran pangrojongna pikeun kecap-kecap Présidén AS Biden salaku rahasia sareng pastikeun sési ieu dipotong tina livestreaming. Média, kaasup eTurboNews, dicegah tina aksés rékaman sési ieu anu paling penting dina KTT.

Tilas para Pimpinan Negara sareng panarima Hadiah Nobel Perdamaian nyebat Présidén Biden ngaleungitkeun aturan hakiki intelektual pikeun vaksin COVID salaku konci pikeun muka kasempetan pikeun nagara-nagara berkembang ngahasilkeun atanapi nampi vaksin anu diperyogikeun pisan. Présidén AS Biden leres nalika anjeunna ngabayangkeun ngeunaan paham kana dunya anu aya hubungan ieu. Perjalanan sareng Pariwisata ngajantenkeun dunya ieu saling hubungkeun, sareng dunya ngan saukur henteu aman dugi ka unggal warga unggal nagara aman.

WTTC ngagambarkeun swasta di dunya Wisata sareng Pariwisata. Mr. Santos mangrupikeun pamaén utama dina sektor publik. Panginten serat ieu ka Présidén AS sanés pesen anu dipikahoyong pikeun pipilueun organisasi industri swasta.

Mr Santos ngabagi pesen penting ieu, salaku anu nandatanganan serat ka Présidén AS Biden tanggal 14 April sareng Gloria Guevara sareng utusan dina KTT WTTC di Cancun, penting sareng penting.

nu Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) keprok serat sapoé saatos ditandatanganan. "Surat ieu mangrupikeun cara penting pikeun industri Perjalanan sareng Pariwisata internasional nyandak jurus sareng nyandak undak maju pikeun ngajantenkeun dunya tempat anu langkung aman salami krisis ieu. Pandemi global henteu kedah ngajantenkeun kapentingan industri pharma swasta janten dermawan tunggal. "

Baca teras pencét salajengna kanggo maca serat lengkep ka Présidén AS Biden sareng nonton pidéo KTT WTTC anu munggaran.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.