24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan India Ngabobol Warta wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Qatar Airways ngapungkeun suplai médis penting ka India gratis

Qatar Airways ngapungkeun suplai médis penting ka India gratis
Qatar Airways ngapungkeun suplai médis penting ka India gratis
Ditulis ku Harry Johnson

Qatar Airways ngadukung usaha internasional pikeun nungkulan gelombang COVID-19 kadua di India

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways badé ngangkut 300 ton bantosan ka India
  • Pangiriman kargo bakal kalebet peralatan PPE, kanist oksigén, barang-barang médis anu penting
  • Qatar Airways Cargo parantos ngangkut langkung ti 20 juta dosis vaksin COVID-19 kanggo UNICEF

Qatar Airways ngadukung usaha internasional pikeun nungkulan lonjakan COVID-19 anu kadua di India ku ngintunkeun bantosan médis sareng alat-alat ka nagara gratis ti pemasok global. Maskapai éta badé ngangkut 300 ton bantosan ti peuntas jaringan global na ka Doha dimana éta bakal diangkut dina konvoi pesawat kargo tilu hiber langsung ka tujuan di India dimana éta diperyogikeun pisan.

Qatar Airways Chief Executive Group, His Excellency Mr. Akbar Al Baker nyarios: "Nagara Qatar ngagaduhan hubungan anu panjang sareng khusus sareng India, sareng kami parantos nonton kalayan duka pisan sabab COVID-19 sakali deui ngabalukarkeun tangtangan anu signifikan pikeun nagara.

"Salaku salah sahiji pamimpin kargo udara dunya, kalayan jaringan internasional anu lega, kami siap siapkeun bantosan kamanusaan ku ngangkut suplai anu diperyogikeun ieu, sareng ngabantosan nagara ngalawan deui virus anu pikasieuneun ieu. Qatar Airways Cargo parantos ngangkut langkung ti 20 juta dosis vaksin COVID-19 pikeun UNICEF salaku bagian tina MoU lima taun pikeun ngadukung Inisiatif Airfreight Humaniter UNICEF. "

Pangiriman kargo bakal kalebet peralatan PPE, kanister oksigén sareng barang-barang médis penting anu sanés, sareng diwangun ku sumbangan ku perorangan sareng perusahaan di sakumna dunya salian ti pesenan kargo anu tos aya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.