24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Investasi wartos jelema Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Otoritas Pariwisata Hawaii milih gaya Kursi Quiksilver énggal

Otoritas Pariwisata Hawaii milih Ketua anyar "Quicksilver"
Otoritas Pariwisata Hawaii milih Kursi anyar

Sateuacanna janten Wakil Ketua Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), George Kam diangkat salaku korsi énggal dina rapat dewan bulanan kamari. Anjeunna mangrupikeun pamimpin komunitas anu aktip sareng tilas eksekutif dina industri ombak.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Korsi Otoritas Pariwisata Hawaii anu anyar milarian milari panyawat pono dina waktos huliau - parobihan parobihan.
  2. Déwan ogé milih dua wakil ketua anyar sareng ketua panitia nangtung pamasaran.
  3. Présidén sareng CEO HTA ngarepkeun damel sareng kapamimpinan anyar.

"Kami dina jaman 'huliau' atanapi parobihan transformatif. Ieu waktos urang pikeun milarian solusi pikeun musafir pono anu nyaimbangkeun kasempetan pariwisata sareng tantangan-tantangan anu ditepikeun pikeun komunitas urang. Pariwisata tiasa janten sabab pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun sadaya masarakat Hawaii. Milarian kasaimbangan nyaéta ujung agul, lébar sabeulah rumput pili, ”saur Kam. "Kuring ngarepkeun damel sareng komunitas, pamimpin anu kapilih, tim HTA sareng dewan HTA pikeun milarian kasaimbangan éta."

nu dewan ogé dipilih David Arakawa salaku wakil-na, Kimi Yuen salaku wakil-na kadua, sareng Daniel Chun salaku ketua panitia nangtung pamasaran na. Kam ngagantikeun korsi dewan kaluar Rick Fried, anu mungkas jabatanana dina dewan dinten Salasa nalika Sénat Hawaii negeskeun anggota dewan anyar Dylan Ching, Keith "Keone" Downing, sareng Sigmund "Sig" Zane.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.