24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Larangan perjalanan Jamaika di Inggris bakal diangkat mulai 1 Méi

Larangan perjalanan Jamaika di Inggris bakal diangkat mulai 1 Méi
Larangan perjalanan Jamaika di Inggris bakal diangkat mulai 1 Méi
Ditulis ku Harry Johnson

Dinten Sabtu 1 Méi, Jamaika bakal ngabuka deui watesna pikeun pangunjung internasional ti Karajaan Inggris

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Larangan éta nyababkeun perjalanan antara Jamaika sareng Inggris dugi ka ha
  • Sababaraha nagara di dunya ogé kapaksa ngalaksanakeun larangan perjalanan anu sami
  • Saprak dibuka deui wates na Juni kamari, Jamaika parantos ngabagéakeun sakitar 1.5 juta tamu

Larangan perjalanan Jamaika di Karajaan Inggris (Inggris) anu dijadwalkeun badé réngsé énjing, 30 April, moal diperpanjang. Ieu ngandung harti yén larangan éta, anu didirikeun salaku bagian tina tindakan-tindakan dina Undang-Undang Manajemen Risiko Bencana Jamaika, bakal diangkat ti 1 Méi 2021.

Nyarios pentingna angkatna larangan, Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett nyarios, "Dinten Saptu 1 Mei, Jamaika bakal muka deui watesna pikeun pangunjung internasional ti Inggris. Ieu bakal ngaktipkeun gateway kritis tina Selaparang sareng bandara Gatwick, ngagaduhan transit kanggo panumpang anu datang sareng anu saluyu sareng protokol kaséhatan sareng kaamanan anu diperyogikeun pikeun perjalanan internasional. "

Larangan éta nyababkeun perjalanan antara Jamaika sareng Inggris lirén sareng dilakukeun salaku bagian tina upaya pulau pikeun ngirangan panyebaran COVID-19. Sababaraha nagara di sakumna dunya ogé kapaksa ngalaksanakeun larangan perjalanan anu sami sareng sajauh ti langkah manajemén COVID-19 na. Nanging, ku panyebaran global vaksin COVID-19 parantos aya kanaékan kapercayaan sabab aya hubunganana sareng perjalanan sareng pariwisata.

"Posisi Jamaica dina waktos ayeuna kritis pikeun hubungan sareng usum liburan usum panas sareng kanyataanna, pentingna ngamungkinkeun para diaspora, khususna klien Inggris anu kuat anu kantos datang ka Pulo Jawa. Pengangkatan larangan éta ogé ngalawan latar tukang tina program vaksinasi anu ningkat di Inggris sareng kanyataan yén ampir caket 50% warga Inggris nampi dosis vaksinasi anu kadua. "

Saprak dibuka deui wates na Juni kamari, Jamaika parantos ngabagéakeun sakitar 1.5juta pangunjung dina protokol kaséhatan sareng kaamanan pulo anu mantep.

"Muka wates penting dina kontéks henteu ngan ukur wisata Jamaika tapi pariwisata Karibia, sabab seueur nagara-nagara ieu anu ngagaduhan kauntungan tina mindahkeun liwat Jamaika pikeun warga Inggris sareng Éropa.

Penting ogé ngalawan latar tukang nelepon anyar-anyar ku Organisasi Pariwisata Karibia ngadesek tinjauan kategorisasi nagara Karibia ku Inggris; nunjukkeun kanyataan yén kami gaduh tingkat maot anu panghandapna sareng tingkat pamulihan anu paling luhur sareng manajemen COVID-19 anu conto, "tambah Menteri Bartlett.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.