Statia salajengna muka wates na

Statia salajengna muka wates na
Statia salajengna muka wates na
Ditulis ku Harry Johnson

Eustatius salajengna bakal muka watesna dina Minggu, 9 Mei 2021

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sadaya wisatawan anu datang kedah vaksin lengkep
  • Datang anu henteu divaksinasi pinuh kedah nganggo karantina salami 10 dinten
  • Tahap katilu peta jalan bakal dimimitian nalika 50% penduduk St. Eustatius divaksinasi

Badan Publik St. Eustatius salajengna bakal muka watesna dina Minggu, 9 Meith, 2021 ku ngenalkeun tahap kadua peta jalan. Dina tanggal ieu anggota kulawarga warga sareng Statians anu hoyong uih deui tiasa lebet ka Pulo Jawa. Ogé, anu sumping ti Curaçao, Aruba, St. Maarten, Bonaire sareng Saba disambut di Statia. Ngan saratna nyaéta yén sadaya anu nganjang sumping kedah divaksinasi pinuh.

Saha waé ogé anu tiasa sumping ka Statia tapi kedah nganggo karantina salami 10 dinten upami aranjeunna henteu divaksinasi pinuh.

Tahap katilu

Tahap katilu peta jalan henteu ngagaduhan tanggal mimiti tapi bakal dimimitian nalika 50% penduduk St. Eustatius divaksinasi. Nalika ieu ngahontal, datang anu divaksinasi sadayana tiasa sumping ka Statia tanpa karantina wajib 10 dinten. Dugi ka ayeuna total 879 jalmi (anu 37%) nampi kadua dosis vaksin Moderna.

Tahap kaopat

Dina fase kaopat sadayana tiasa lebet ka Pulo Jawa, ogé henteu divaksinasi pangunjung, tanpa kedah ka karantina. Saratna nyaéta seuseueurna warga Statian kedah divaksinasi, nyaéta 80%.

Ngaleungitkeun ukuran dimimitian tanggal 11 April 2021 anu mangrupikeun tahapan mimiti peta jalan pembukaan pulau. Dina dinten éta, warga Statian anu divaksinasi pinuh henteu kedah kana karantina deui nalika lebet ka Statia saatos ngalalana ka luar negeri.

Musyawarah ati-ati

Kaputusan pikeun langkung ngagampangkeun langkah-langkah dilaksanakeun saatos musyawarah ati-ati sareng ngan ukur konsultasi sareng mitra konci na. Ieu Menteri Kaséhatan, Karaharjaan sareng Olahraga di Walanda (VWS), National Institute for Health and Environment (RIVM), Departemen Kaséhatan Umum sareng tim Manajemen Krisis di Statia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

eTurboNews | eTN