Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kitts & Nevis ngamutahirkeun sarat perjalanan pikeun wisatawan udara internasional anu divaksinasi

Kitts & Nevis ngamutahirkeun sarat perjalanan pikeun wisatawan udara internasional anu divaksinasi
Kitts & Nevis ngamutahirkeun sarat perjalanan pikeun wisatawan udara internasional anu divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

St. Kitts & Nevis ngumumkeun parobihan kana syarat perjalanan pikeun palancong internasional, sumping ku udara, anu parantos divaksinasi pinuh ku COVID-19

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan anu dianggap divaksinasi pinuh nalika dua minggu parantos kalangkung nampi dos anu kadua
  • Wisatawan udara anu divaksinasi lengkep bakal dipenta pikeun "Liburan dina Tempat" di hotél anu Disatujuan Perjalanan ngan ukur salapan dinten
  • Wisatawan kedah ngalengkepan Formulir Otorisasi Wisata dina halaman wéb nasional

Perdana Menteri St. Kitts sareng Nevis, Dr. anu Terhormat Timothy Harris ngumumkeun parobahan kana syarat perjalanan pikeun Wisatawan Internasional, sumping ku udara, anu parantos divaksinasi sacara lengkep ngalawan COVID-19 mimiti 1 Méi 2021.

Wisatawan internasional anu divaksinasi pinuh diwajibkeun ngalebetkeun Kartu Rékam Vaksinasi resmi nalika ngalengkepan prosés otorisasina perjalanan dina halaman wéb, salian ti uji coba 72 jam RT-PCR sareng dokuméntasi panumpang anu diperlukeun.

Mangga tingali di handap sarat perjalanan pikeun palancong udara internasional mimiti 1 Méi 2021:

  • Anu ngumbara dianggap divaksinasi pinuh nalika dua minggu kaliwat ti saprak nampi dosis kadua séri vaksin dua dosis (Pfizer / BioNTech, Moderna atanapi AstraZeneca / Oxford) atanapi dua minggu saatos aranjeunna nampi vaksin dosis tunggal (Johnson + Johnson). Kartu Rékam Vaksinasi COVID-19 resmi panumpang bakal ditampi salaku buktina.
  • Wisatawan udara anu divaksinasi lengkep bakal dipenta pikeun "Liburan di Tempat" di hotél anu Disatujuan Perjalanan ngan ukur salapan (9) dinten vs 14 dinten ayeuna.
  • Épéktip 20 Méi 2021 palanggan anu divaksinasi pinuh bakal diidinan lebet kana tempat olahraga tujuan.
  • Wisatawan kedah ngalengkepan Formulir Otoritas Wisata dina halaman wéb nasional sareng unggah resmi COVID-19 RT-PCR hasil uji négatip tina lab CLIA / CDC / UKAS anu disahkeun ku standar ISO / IEC 17025 anu dicandak 72 jam sateuacan perjalanan. Pikeun perjalanan aranjeunna, aranjeunna kedah nyangking salinan uji COVID- 19 RT-PCR négatip sareng Kartu Rékam Vaksinasi COVID-19 salaku bukti réngsé vaksinasi na. Punten perhatoskeun, tés PCR COVID-19 PCR anu ditarima kedah dicandak ku conto nasofaring. Sampel diri, tés gancang, atanapi tés bumi bakal dianggap henteu valid.
  • Ngayakeun saringan kasihatan di bandara anu kalebet cek suhu sareng angket kaséhatan. Sesampainya, upami hiji pengembara anu divaksinasi pinuh nunjukkeun gejala COVID-19 salami panyaringan kasihatan, aranjeunna tiasa diperyogikeun pikeun menjalani tes RTR-PCR di bandara kalayan biaya nyalira (150 USD).
  • Sadayana wisatawan udara anu divaksinasi sacara bébas bebas ngalih di hotél Travel Approved, berinteraksi sareng tamu sanésna sareng ngiringan kagiatan hotél waé.
  • Wisatawan udara anu divaksinasi tetep dina waktos 9 dinten diperyogikeun kanggo diuji dina dinten 9 (biaya pengunjung 150 dolar) ari aranjeunna sareng sakali tés na négatip, aranjeunna tiasa ngahiji sareng Féderasi anu miluan wisata, tempat wisata, réstoran, bar pantai, balanja ritel, jsb.
  • Épéktip tanggal 1 Méi 2021 wisatawan udara anu divaksinasi sadayana henteu diperyogikeun pikeun ngalebetkeun tes RT-PCR kaluar. Upami tés sateuacan angkat masih diperyogikeun pikeun nagara tujuan, tés RT-PCR bakal nyandak 72 jam sateuacan angkat. Conto: Upami jalma cicing 7 dinten, tés sateuacan angkatna bakal aya dina dinten 4; upami jalma cicing 14 dinten, tés sateuacan angkatna bakal dilaksanakeun dinten 11.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.