24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Pamaréntah Jepang Ngabobol Warta wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Dua Lini Utama di Jepang, henteu Tsunami

Dua gempa bumi ageung di Jepang, teu aya tsunami
e0rajtfvcaar xl

Jepang mangrupikeun bumi seueur lini. Kaseueuran gempa, bahkan dina 6 jangkauan henteu aya ruksakna sareng cilaka. Dua gempa utama nembé kacatet 30-50 mil ti pantai Jepang Wétan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. nu lindu anu nembé didamel dipuseurkeun di Miyagi Prefecture. Éta gempa ageung, tapi dugi ka ayeuna sigana teu aya karuksakan ageung
  2. Dua lini 50 mil ti basisir Jepang Wétan diukur 6.5 sareng 6.6
  3. Henteu aya tsunami, teu aya laporan karusakan dugi ka ayeuna

Dua gempa bumi ageung 30-50 mil ti basisir Jepang Wétan ngoyagkeun bumi, tapi teu aya karusakan atanapi cilaka anu parah dilaporkeun.

Gempa dilaporkeun dinten Saptu 10.27 enjing waktos Jepang, atanapi 9.27 Est

Pamaréntah henteu ngaluarkeun peringatan tsunami.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.