24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Breaking Australia hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Gambar Australia salaku Nagara Hukum, Sarua, sareng Hak Asasi Manusa tos teu aya

Aya gambar Australia salaku nagara bébas
aus1

"India sacara harfiah gasping pikeun oksigén," Menteri Kaséhatan Australia ngirimkeun sumbangan ventilator, masker, kacamata sareng sarung tangan ka nagara éta. Dina waktos anu sami Australia ngutuk wargana sorangan anu kajebak di India nepi ka maot,

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kahiji kalina dina sajarah urang, éta bakal janten pelanggaran kriminal pikeun sababaraha urang Australi pulang ti luar negeri. Kecap pamaréntahan Nazi dianggo ku sababaraha.
  2. Sah atanapi henteu, aya résiko nyata tindakan Menteri Kaséhatan Australia Nagreg Hund bakal ngahasilkeun urang Australia maot dina India.
  3. jeung AustraliaSistem karantina sareng kaséhatan, kahirupan bakal disalametkeun upami éta warga Australia kabur ti bumi ti India. Kasalahan parah ku Nagreg Hunt.

Australia ngawartosan wargana dina kasulitan yén aranjeunna nyalira. Urang Australi anu nyobian balik ka bumi ti India tiasa nyanghareupan 5 taun panjara sareng / atanapi denda A $ 66,600. Larangan samentawis mangrupikeun anu pertama dina sajarah Australia anu ngajantenkeun haram pikeun wargana pikeun balik ka bumi. Hukum ieu diberlakukeun ti Senén sareng bakal ditinjau dina 15 Méi.

9000 warga Australia hoyong angkat ti India sareng ayeuna nyanghareupan hukuman pidana sareng panjara upami aranjeunna nyobian.

Human Rights Watch nyatakeun urang Australi ngagaduhan hak dina hukum internasional pikeun balik ka nagarana. Human Rights Watch nambihan Australia kedah konsentrasi kana peraturan karantina aman pikeun pangunjung anu balik tibatan nempatkeun tanaga kana kriminalisasi pikeun wargana sorangan pikeun milarian kasalametan di bumi.

Australia bakal nunda penerbangan panumpang langsung ti India dugi ka 15 Méi, pikeun nyingkahan panyebaran varian Covid-19 anu langkung jahat. PM Scott Morrison ogé nyatakeun Australia bakal ngirim pasokan médis ka India, anu parantos berjuang sareng kakurangan ranjang sareng suplai oksigén.

Pamaréntah Australia wajib nyandak warga ka bumi sanés ngonci. Ieu kedah janten pamaréntahan anu paling nazi anu pernah katingal nagara ieu, saur Frank Bird, saurang Australia anu ambek.

Dina 48 jam ka payun warga anu balik bakal kaancam panjara lima taun upami aranjeunna lebet India dina dua minggu katukang.

Aya gambar Australia salaku nagara bébas

Terus terang, kuring henteu kaget ku réaksi pikeun kriminalisasi kalakuan warga balik ti India ka Australia, sababaraha urang parantos terang yén kami 'warga kondisional', tweet Nyadol Nyuon, urang Australia anu terdampar di India.

Alan Sunderland nyarios: "Australia kedah nyéwaan puluhan pesawat nalika urang nyarios pikeun nyandak seueur warga Australia ka bumi ti India sakumaha anu urang tiasa. Suku balik penerbangan éta kedah pinuh ku bak oksigén sareng pasokan médis anu ngadesek. Pikeun ngalakukeun naon anu kirang ti éta henteu dipikahayang. "

Neha Mdouk nyarios: Éta leres-leres Rasialis yén jalma ngalayang ka Australia ti India bisa nyanghareupan hukuman panjara nepi ka lima taun. Nalika Amérika Serikat, Italia, Inggris, sareng Spanyol ningali nomer anu pikasieuneun, henteu aya waktos dianggap réspon hukuman. Hiji aturan pikeun jalma warna, anu sanés pikeun jalma bule.

Hiji kaputusan anu didukung sacara ilmiah? Karantina pikeun sadayana anu asalna ti éta daérah Asia sareng seueur deui, ogé pikeun seueur anu saatosna India arek ka Thailand, Malesia teras balik deui ka Australia, nambihan Nicola.

Bentang jangkrik Australia Kane Richardson sareng Adam Zampa parantos uih deui India sanaos larangan pamaréntah féderal ngeunaan perjalanan ti nagara coronavirus.

Peter Cronou nambihan: Australia, matak éra, henteu ngadukung panyabutan hak cipta intelektual kana vaksin COVID-19 - janten ngutuk rébuan dugi ka maot.

Expat Australia di India ngaraos: Pamaréntah Australia dasarna nyarios sababaraha warga di India hargana kirang tina jutaan di Australia.

Amit Kumar di Australia ngabandingkeun India sareng Australia: Sarua di dieu di Australia jodo. 3x massa lahan langkung ageung tibatan India sareng pendudukna ngan ukur 2.5 crore, 55x kirang sareng 150x kapadetan penduduk langkung handap kalayan hawa anu langkung bersih, panghasilan per kapita jsb sareng sajabana… Masih teu divaksinasi di dieu. Duaan henteu tiasa dibandingkeun!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.