Airlines hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Investasi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Grup Lufthansa mésér 10 pesawat jarak jauh anu épisién pisan

Grup Lufthansa mésér 10 pesawat jarak jauh anu épisién pisan
Grup Lufthansa mésér 10 pesawat jarak jauh anu épisién pisan
Ditulis ku Harry Johnson

Grup Lufthansa ngadorong payun sareng modérenasi armada, invests pisan dina pesawat anyar

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Grup Lufthansa ngumumkeun mésér lima Airbus A350-900s sareng lima pesawat Boeing 787-9
  • Pesawat nyumbang pisan pikeun ningkatkeun kalestarian ku ngirangan konsumsi bahan bakar sareng émisi karbon ku 30 persén
  • Armada Grup Lufthansa: kirang modél pesawat, langkung épisiénsi

Lufthansa Grup nyaéta ngagancangkeun modérnisasi armada na. Pesawat anyar, biaya pisan sareng hemat bahan bakar ngagentos jinis anu langkung lami dina rute anu pondok, sedeng sareng jarak jauh. Hasilna, Déwan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG mutuskeun mésér sapuluh pesawat jarak jauh: lima Airbus A350-900s sareng lima Boeing B787-9. Dewan Pengawas nyatujuan beuli ayeuna. Pesawat ieu bakal dioperasikeun ku Lufthansa Airline sareng nguatkeun tawaran premium 5-bintang tina merk inti Grup.

Salaku bagian tina program pembaruan armada anu parantos lami, jumlahna 175 pesawat anyar bakal dikirimkeun ka maskapai Grup Lufthansa Grup dékade ieu.

Carsten Spohr, Pupuhu Déwan Eksekutif sareng CEO Deutsche Lufthansa AG, Ngadawuh:

"Bahkan dina jaman anu sesah ieu, urang teraskeun nanem modal pikeun armada Lufthansa Group anu langkung modéren, langkung épisién sareng émisi anu langkung handap. Dina waktos anu sasarengan, urang ngadorong payun sareng modérenitas armada jarak jauh urang bahkan langkung gancang tibatan anu direncanakeun sateuacan pandemi coronavirus kusabab kasempetan antisiklik. Pesawat anyar anu modéren sapertos na. Kami hoyong langkung ngalegaan peran kapamimpinan global urang, diantara anu sanésna, kalayan produk premium canggih sareng armada canggih - utamina kusabab urang ngagaduhan tanggung jawab lingkungan. "

Boeing 787-9

Kahiji Boeing 787-9 dijadwalkeun ngapung ka Lufthansa salaku awal usum payun, sareng anu sanésna nuturkeun dina paruh mimiti 2022. Kaputusan dinten ieu nyandak jumlah total pesenan teguh pikeun Boeing 787-9s sareng Boeing 777-9s kana 45 pesawat.

Kusabab pangaruh dramatis tina pandemi coronavirus dina penerbangan global, pesawat anu parantos dipesen ku sababaraha maskapai henteu tiasa dikirimkeun dina dua belas bulan ka pengker. Lufthansa ngayakeun ceramah sareng Boeing sareng mendakan cara mésér lima 787-9 anu parantos didamel. Dina waktos anu sami, Grup ngahontal perjanjian sareng Boeing ngeunaan rencana pangiriman anu direstrukturisasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.