Grup Lufthansa mésér 10 pesawat jarak jauh anu épisién pisan

Airbus A350-900

Anu lima nembé mesen Airbus A350-900s bakal dikirimkeun dina 2027 sareng 2028. Ieu nyayogikeun jumlah total paréntah perusahaan pikeun A350-900 janten 45 pesawat. Grup Lufthansa ogé satuju sareng Airbus dina nyusun ulang pangiriman anu direncanakeun.

Salaku tambahan pikeun memperpanjang armada jarak jauh na, Lufthansa ogé fokus kana téknologi pangénggalna, épisiensi maksimum sareng tingkat pangluhurna kanyamanan pelanggan dina rute jarak jauh. Dina taun ayeuna waé, Lufthansa bakal ngangkut pesawat kulawarga Airbus A320 anu hemat bahan bakar pikeun rute anu pondok sareng sedeng jarak rata-rata unggal bulan. Pangiriman pesawat 107 Airbus A320 Kulawarga langkung jauh direncanakeun dugi ka 2027.

Kalayan Airbus A350-900, Boeing 777-9 sareng Boeing 787-9, Grup Luft-hansa bakal ngoperasikeun pesawat jarak jauh anu paling éfisién bahan bakar dina hal konsumsi minyak tanah per panumpang sareng 100 kilométer ngapung. Rata-rata, pesawat anyar éta ngan ukur bakal nyéépkeun sakitar 2.5 liter minyak tanah per panumpang sareng 100 kilométer ngapung. Ieu sakitar 30 persén kirang ti ayeuna sareng ogé modél pesawat jarak jauh anu dioperasikeun sateuacanna sareng bakal mangaruhan pangaruh anu sami dina tapak karbon karbon Grup.

Investasi dina pesawat anyar saluyu sareng perjanjian kerangka antara Dana Penstabilan Ékonomi Républik Féderal Jérman (WSF) sareng Deutsche Lufthansa AG. Investasi ieu ogé saluyu sareng kabijakan Grup pikeun ngabatesan pengeluaran modal taunan kana tingkat panyusutan sareng amortisasi sareng sacara ketat fokus kana ningkatkeun nilai perusahaan.

Rencana ayeuna nyungkeun réduksi armada awal, bari dina waktos anu sami sacara éksténsif modéren deui dina waktos payun. Boeing 787-9 sareng Airbus A350-900 hakékatna bakal ngaganti pesawat jarak jauh A340-mesin A15 salaku bagian tina prosés ieu. Rencana nyauran pikeun ngirangan jumlah pesawat opat mesin dina armada jarak jauh Grup Lufthansa janten kirang ti 50 persén dina pertengahan dékade ieu; sateuacan krisis, saham na sakitar 15 persen. Mésér pesawat nuju ngagancangkeun pangirangan kompleksitas armada pikeun langkung épisién. Pesawat anyar anu hemat bahan bakar bakal ngirangan biaya operasi sakitar XNUMX persén dibandingkeun sareng modél anu diganti.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

eTurboNews | eTN