Kuwait ngalarang warga anu henteu divaksinasi ninggalkeun emirat

Kuwait ngalarang warga anu henteu divaksinasi ninggalkeun emirat
Kuwait ngalarang warga anu henteu divaksinasi ninggalkeun emirat
Ditulis ku Harry Johnson

Ngan warga Kuwait anu nampi nembak vaksin COVID-19 anu diijinkeun ngumbara ka luar negeri

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kuwaitis anu henteu divaksinasi henteu tiasa ngumbara ka luar negeri
  • Peraturan anyar bakal diberlakukeun dina 22 Méi
  • Kuwaitis ti kelompok umur anu teu ngagaduhan hak kéngingkeun nembak COVID-19 moal kapangaruhan

Kabinet pamaréntah Kuwait ngumumkeun yén ngan ukur warga Kuwait anu parantos nampi vaksin COVID-19 bakal diijinkeun ngumbara ka luar negeri, nalika Kuwaitis anu henteu divaksinasi kedah tetep aya di kaisar.

Peraturan énggal bakal diberlakukeun dina 22 Méi Numutkeun KuwaitKamentrian Informasi, Kuwaitis ti kelompok umur anu kurang cocog pikeun némbak COVID-19 moal kapangaruhan ku pangwatesan anyar.

Kuwait, anu ngagaduhan penduduk langkung ti 4.4 juta, dugi ka ayeuna nyayogikeun langkung ti 1.1 juta dosis vaksin, numutkeun data Organisasi Kaséhatan Dunya. Dua jabs - anu diproduksi ku Pfizer-BioNTech sareng AstraZeneca - parantos didaptarkeun pikeun dianggo ku nagara anu beunghar minyak.

Larangan sateuacanna asup pikeun warga sanés Kuwait tetep aya, sakumaha ogé paréntah anu dikaluarkeun dina bulan April pikeun ngagantungkeun sadaya penerbangan ti India kusabab lonjakan inféksi di dinya.

Kuwait sorangan parantos ningali naékna kasus coronavirus sapopoe dina bulan-bulan mimiti taun, kalayan antara 1,300 sareng 1,500 jalma katépaan unggal dinten.

Saprak mimiti pandemi, 276,500 urang di Kuwait parantos diuji positip pikeun COVID-19. Émirat parantos ngadaptarkeun ampir 1,600 korban jiwa anu aya hubunganana sareng coronavirus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

eTurboNews | eTN