Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi Investasi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata G20 ngadesek transformasi héjo pikeun pamulihan anu berkelanjutan

Menteri Pariwisata G20 ngadesek transformasi héjo pikeun pamulihan anu berkelanjutan
Menteri Pariwisata G20 ngadesek transformasi héjo

Menteri Pariwisata bangsa G20 patepung nyusun jalan payun pikeun pamulihan héjo inklusif, tahan banting, sareng sustainable pikeun séktor dina Pedoman Roma G20 pikeun Masa Depan Pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Saran UNWTO pikeun Peralihan Ékonomi Wisata sareng Pariwisata Héjo, parantos dikembangkeun ku kerja sama sareng Grup Kerja Pariwisata G20.
  2. Pamulihan berkelanjutan parantos diidéntifikasi salaku sumber daya konci pikeun mayunkeun kamajuan dina ékonomi-ékonomi pangénggal di dunya.
  3. Prioritas G20 kalebet mobilitas anu aman, ngadukung padamelan pariwisata sareng bisnis, ngawangun ketahanan ngalawan guncangan kahareup, sareng maju kana transformasi héjo.

Kana asumsina Kapersidenan G20, Italia parantos ngagambar kana data UNWTO pikeun nyorot pangaruh pandemi dina nomer wisata sacara global sareng kumaha ieu ditarjamahkeun janten padamelan anu leungit sareng pangasilan, ogé kaleungitan kasempetan pikeun pangwangunan sosial.

Ngungkulan rapat, UNWTO Sekretaris Jénderal Zurab Pololikashvili, negeskeun perluna koordinasi dina tingkat anu paling luhur, pikeun mayunan "kriteria umum, harmonisasi pikeun ngaleungitkeun larangan perjalanan, sareng pikeun paningkatan investasi dina sistem anu ngadukung perjalanan anu aman, kalebet uji coba nalika angkat sareng saatos sumping. ”

Kalayan krisis anu jauh pisan, Sekretaris Jénderal ngabagéakeun Pedoman Roma G20 pikeun Masa Depan Pariwisata sareng nyauran "skéma anu ditujukeun pikeun ngadukung kasalametan padamelan pariwisata sareng usaha pikeun dijalankeun sareng, dimana waé dimungkinkeun, dilegaan, khususna jutaan mata pencaharian terus aya résiko ”.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.