24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Wacky UK hotel nyaram 'vaxholes', 'maskholes' sareng 'domba'

Wacky UK hotel nyaram 'vaxholes', 'maskholes' sareng 'domba'
Wacky UK hotel nyaram 'vaxholes', 'maskholes' sareng 'domba'
Ditulis ku Harry Johnson

Nightingale Mansion ngalarang tamu anu nganggo masker sareng ngadukung vaksinasi ngalawan COVID-19

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hotel Nightingale henteu asing pikeun kontropérsi
  • Merek hotél pandemi aturan-patuh sémah "domba" sareng "tukang gaib"
  • Pamilik hotél ngajelaskeun dirina dina Twitter salaku "anti-lockdown," "anti hudang" "pencari kebenaran"

Batu gothic & téma gulung Hotél Nightingale Mansion di kampung Shanklin di Pulo Inggris Wight parantos ngumumkeun larangan lengkep pikeun tamu anu nganggo topéng sareng ngadukung vaksinasi ngalawan COVID-19.

Merek aturan pandemi-patuh para tamu "domba" sareng "tukang sihir hudang," hotél nyebarkeun SK anti-lockdown dina halaman wéb halaman wéb na, nyatakeun, "Tamu anu ngan ukur redpilled! Upami anjeun henteu hudang, anjeun domba, sareng kami sanés lapang pikeun anjeun ngangon! "

"Kami ngan ukur jalma anu dibébaskeun topéng! Henteu aya NWO ngahudangkeun ahli gaib atanapi antek-antekna ", hotél neraskeun, nyimpulkeun yén" topeng "sareng" vaxholes "henteu" wilujeng sumping "dina properti.

Pikeun aranjeunna anu henteu acan ningali 'The Matrix', 'redpilled' ngarujuk kana pilihan antara nyandak pél beureum sareng janten pencerahan, sareng pil biru sareng tetep dina kabodoan. NWO singkatan tina New World Order - téori konspirasi hipotésis yén aya pamaréntahan dunya totaliter anu cicingeun. Numutkeun kana Kamus Urban, 'vaxhole' mangrupikeun jalma "anu parantos divaksinasi pinuh pikeun virus Covid-19 sareng ngadamangkeun éta", sareng, hartosna "topéng" kedah dibuktikeun ku nyalira.

Pesen panginten panginten langsung ti pamilik hotél, Dino Joachim, anu - sateuacan akun na ditangguhkeun - ngajelaskeun dirina dina Twitter salaku "anti-lockdown," "anti hudang" "pencari kebenaran".

Sanaos seueur anu sami-sami urang Brits parantos muji hotél online pikeun ngalarang topéng, saurang koméntar anu simpatik mutuskeun henteu mesen kamar saatos sadar yén pendirianna ramah ka anjing.

"Di ambang ngadamel booking dugi ka kuring ningali anjeun ngijinkeun anjing! Kumisan ti jalma anu alérgi ka aranjeunna, anu di bumi hoyong cicing di rohangan anjing, "protés awéwé éta dina Twitter. "Henteu masker - saé. Anjing - goréng. ”

Hotél diréspon ku nyebat awéwé éta "Karen" sareng nambihan terus terang, "Upami anjeun henteu resep anjing, kami henteu resep anjeun ... candak artos anjeun sareng kritik anjeun [sareng] dorong éta anjeun burit."

The Nightingale Hotel henteu asing pikeun kontropérsi - di 2018, jaba na nampilkeun mural anu kalebet bénten-bénten panon, sareng awéwé buuk beureum nyengir ku létah anu nempel. Éta kedah dirobih saatos departemen perencanaan déwan nampi keluhan sareng ayeuna kalebet potret tétéla langkung ditampi ti Amy Winehouse.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.