24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah LGBTQ wartos jelema Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Travel Manitoba ngagabung sareng Jaringan Pariwisata Dunya

Travel Manitoba, Kanada ngagabung sareng Jaringan Pariwisata Dunya
travelmb

Jantung Kanada ngéléhkeun di Manitoba. Dewan pariwisata Manitoba Propinsi Kanada Travel Manitoba nembé ngagabung sareng Jaringan Pariwisata Dunya (WTN)

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Travel Manitoba di Kanada ngagabung kana Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) salaku Anggota Tujuan na anu pang anyarna.
  2. WTN siap damel sareng Manitoba dina pembukaan deui industri perjalanan sareng pariwisata Manitoba sareng Kanada.
  3. Brigitte Sandron, Wakil Présidén Senior, Strategi & Pangwangunan Pasar, nyandak inisiatif pikeun Wisata Manitoba ngagabung sareng Jaringan Pariwisata Dunya.

Éta katelah tempat di mana haté Kanada ngadetét. Ieu Propinsi Manitoba di tengah Kanada.

Jaringan Pariwisata Dunya mangrupikeun prakarsa global anu dimimitian ku diskusi perjalanan ngawangun di Maret 2020 sareng anggota industri perjalanan sareng pariwisata ti 127 nagara.

Manitoba nyaéta propinsi Kanada anu wawatesan sareng Ontario di beulah wétan sareng Saskatchewan di beulah kulon. Bentang na situ sareng walungan, gunung, leuweung, sareng padang rumput laut dibentang ti kaler Arktik tundra dugi ka Teluk Hudson di lahan pertanian wétan sareng kidul. Gurun anu seueur dijagaan di langkung ti 80 taman propinsi, di mana hiking, biking, kano, kémping sareng mancing sadayana populér.

Ibukota Winnipeg dipikaterang salaku kota anu seueur pesona. Éta ogé mangrupikeun Museum Hak Asasi Manusa.

Manitoba hartosna ruang lega, alam, sareng tuangeun anu saé - sadayana sareng jalma-jalma hébat.

Rébuan taun, simpangna Beureum sareng Assiniboine Walungan parantos janten tempat pasamoan. Dinten ayeuna, ibukota Manitoba parantos janten kota panggedéna di dataran Kanada. Winnipeg mangrupikeun pusat tina pakumpulan adat, perdagangan bulu, jalan karéta, bursa gandum, sareng ayeuna dikenal pikeun aerospace, téknologi, sareng industri kreatif, sareng anu sanésna.

Pupuhu WTN Juergen Steinmetz nyarios: "Kuring parantos ngadatangan Winnipeg sababaraha kali. Naon tempat anu hadé pikeun dijelajah! Kami ngarepkeun damel sareng Manitoba salami prosés pembukaan deui industri perjalanan sareng pariwisata Kanada. Kami ngabagéakeun Manitoba salaku anggota tujuan anyar Jaringan Pariwisata Dunya. "

Travel Manitoba ngagabung Grup minat WTN ieu: 

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Travel Manitoba, kunjungi https://www.travelmanitoba.com/
Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Jaringan Pariwisata Dunya, kunjungi: https://wtn.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.