palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Warta Breaking Nepal wartos tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Nepal ngeureunkeun sadaya penerbangan internasional sareng domestik kusabab ngamuk COVID-19

Nepal ngeureunkeun sadaya penerbangan internasional sareng domestik kusabab ngamuk COVID-19
Nepal ngeureunkeun sadaya penerbangan internasional sareng domestik kusabab ngamuk COVID-19
Ditulis ku Harry Johnson

Kasus COVID-19 spike gancang di Nepal, ngaregepkeun rumah sakit sareng klinikna

Nyitak Friendly, PDF & Email

Otoritas Nepal parantos mutuskeun ngagantungkeun jasa udara internasional sareng domestik di tengah kasus paningkatan virus corona di nagara éta.

Hal ieu diklarifikasi yén ukuran pangwatesan ieu mulai dikuatkeun tina 23.59 waktos lokal dina 6 Méi.

"Gantungkeun patalimarga internasional bakal beroperasi di Nepal dugi ka 14 Méi," saur Menteri Kaséhatan nagara Hridayesh Tripathi.

Krisis coronavirus Nepal mimiti ngawangun di awal April sareng ayeuna kasus COVID-19 tonjolan gancang di nagara éta, ngabanjiri rumah sakit sareng klinikna.

Nepal ayeuna ngalaporkeun langkung ti 20 kasus COVID-19 harian per 100,000 jalma - kasarna jumlah anu sami sareng India ngalaporkeun dua minggu ka pengker.

Kalayan kaayaan pandemik janten teu terkendali, Perdana Menteri Nepal parantos ngaluarkeun panjaluk pikeun bantosan ti bangsa-bangsa sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.