24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Hak Asasi manusa wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Perjalanan AS: Nempatkeun AS dina daptar UK Amber henteu asup akal

Perjalanan AS: Nempatkeun AS dina daptar UK Amber henteu asup akal
Perjalanan AS: Nempatkeun AS dina daptar UK Amber henteu asup akal
Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan UK pikeun nempatkeun Amérika Serikat dina status ambér maranéhanana pikeun dibuka deui ngan henteu didukung ku élmu éta

Nyitak Friendly, PDF & Email

Asosiasi Perjalanan AS Présidén sareng CEO Roger Dow ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan ngaleupaskeun dinten ieu "sistem lampu lalu lintas" Inggris pikeun perjalanan internasional:

"Kaputusan Inggris pikeun nempatkeun Amérika Serikat dina status amberna pikeun dibuka deui ngan henteu didukung ku élmu éta. Nempatkeun Amérika Serikat dina status amber ngaregepkeun data ilmiah ngeunaan kanaékan tingkat vaksinasi, tingkat inféksi anu langkung handap sareng yén Amérika Serikat ngagaduhan strategi anu pas pikeun mitigasi résiko.

"Amérika Serikat kedah nunjukkeun kapamimpinan sareng sumping kana méja sareng Inggris sareng ningkatkeun dialog kanggo ngamungkinkeun dibuka deui perjalanan sareng salah sahiji mitra internasional urang anu paling penting.

"Ékonomi AS bakal kaleungitan $ 262 milyar sareng 1.1 juta padamelan upami perbatasanna tetep ditutup, sareng nempatkeun peta jalan sareng garis waktos ka payun pikeun gancang ngadamel koridor perjalanan AS-Inggris bakal janten résiko low pikeun duanana nagara sareng hadiah tinggi sacara ékonomis."

Iraha aturan anyar diberlakukeun?

Ti 12.01 enjing tanggal 17 Méi. Dugi ka éta jalma kedah nyayogikeun formulir deklarasi anu nyayogikeun sakedik alesan anu wajar, kalebet padamelan penting, pendidikan, pikeun ngurus atanapi ngiringan pamakaman atanapi ilubiung dina olahraga élit.

Naon hartosna daptar héjo, amér sareng beureum pikeun palancong?

Daptar warna masing-masing nagara asup bakal nandeskeun naha sareng dimana panumpang anu sumping ti aranjeunna kedah dikarantina.

Jalma-jalma anu sumping ti nagara-nagara daptar héjo peryogi tés COVID négatip miheulaan, sareng aranjeunna moal kedah ngasingkeun pisan nalika balik. Aranjeunna kedah nyandak tés PCR dina dinten ka dua saatos kadatangan. Tés PCR ditetepkeun sabab langkung akurat tibatan tés aliran gurat.

Anu asup ka Inggris ti nagara ambér bakal butuh tes COVID miheulaan négatip, kedah ngasingkeun di bumi salami 10 dinten sareng kéngingkeun tés PCR dina dinten ka dua sareng dalapan. Aranjeunna masih tiasa nganggo sistem uji-ka-pelepasan dina dinten ka lima, hasil uji négatip hartosna aranjeunna tiasa langsung ngeureunkeun karantina.

Wisatawan anu sumping ti nagara daptar beureum peryogi tes COVID miheulaan négatip, ngalaman karantina dikelola di hotél salami 10 dinten anu henteu tiasa dipotong pondok, sareng kéngingkeun tés PCR dina dinten ka dua sareng dalapan.

Pamaréntah Inggris parantos nyarios yén jalma henteu kedah ngumbara ka nagara-nagara amber sareng beureum pikeun hiburan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.