24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah LGBTQ wartos jelema kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Inggris ngumbara tapi henteu kana Turkish Airlines, Qatar Airways, Etihad, atanapi Emirates Airlines

Holland-Kaye: 'Global Britain' henteu aya artina tanpa uji coba COVID-19 di bandara
'Global Britain' henteu aya artina tanpa uji coba COVID-19 di bandara

Henteu ngan Amérika Serikat tapi pamimpin pariwisata di Spanyol, Italia, Bahama, Jamaika, Irlandia, sareng seueur deui nagara anu musnah. Komo anu langkung ancur kedahna nyaéta Airlines Turki, Qatar Airways, Etihad, sareng Émirat. Turki, Qatar, sareng UAE aya dina daptar beureum di Inggris anu ngajadikeun transit sareng perjalanan ampir teu mungkin.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ngan 12 nagara sareng daérah anu nyebat "daptar héjo" di Inggris.
  2. Saatos 17 Méi, warga Inggris bakal kéngingkeun liburan ka Portugal, Israel, Singapura, Australia, Selandia Baru, Brunei, Islandia, Gibraltar, Kapuloan Falkland, Kapuloan Faroe, Georgia Kidul, Kapuloan Sandwich, St. Helena, Tristan de Cunha , sareng Pulo Ascension.
  3. Henteu ngan Amérika Serikat tapi pamimpin pariwisata di Spanyol, Italia, Bahama, Jamaika, Irlandia, sareng seueur deui nagara anu kuciwa, kesel, sareng waswas.

Daptar héjo anu dikaluarkeun ku Kantor Luar Negeri Inggris bakal diperpanjang unggal 3 minggu, tapi nagara-nagara tiasa ditambihan atanapi dipiceun iraha waé.

Inggris ngajadikeun haram pikeun wargana sareng wargana pikeun ngumbara dina liburan, sareng 17 Méi mangrupikeun dinten sihir pikeun ngabalikeun ieu.

Paménta pikeun perjalanan ka Portugal, Israel, Singapura, Australia, Selandia Anyar, Brunei, Islandia, Gibraltar, Kapuloan Falkland, Kapuloan Faroe, Georgia Kidul, Kapuloan Sandwich, St. Helena, Tristan de Cunha, sareng Kapuloan Ascension bakal ageung pisan, sareng industri perjalanan sareng pariwisata di nagara-nagara ieu karaos diganjar, tapi aya ogé anu hariwang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.