24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Lalampahan Rail tanggung jawab kasalametan teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Retakan dina karéta gancang-gancang ngabalukarkeun 'gangguan signifikan' jasa karéta Inggris

Retakan dina karéta gancang-gancang ngabalukarkeun 'gangguan signifikan' jasa karéta Inggris
Retakan dina karéta gancang-gancang ngabalukarkeun 'gangguan signifikan' jasa karéta Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Operator karéta parantos ngaluncurkeun pamariksaan karéta-karéta gancang saatos retakan dipendakan dina angkot

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panumpang parantos diperhatoskeun ngeunaan tunda sareng pembatalan jasa
  • Kaputusan dilakukeun saatos retakan garis rambut dipendakan nalika dirawat rutin dina dua karéta Hitachi 800
  • Langkung ti 1,000 karéta ti armada GWR sareng LNER anu kedah diinspék

nu London North East Railway (LNER), Hull Trains, Great Western Railway (GWR) sareng TransPennine Express (TPE) parantos ngagantungkeun jasa di luar London dina dinten Sabtu énjing. Ieu ngandung harti yén jasa karéta dibatesan antara Edinburgh, Newcastle kana Tyne, York, sareng London.

Operator karéta parantos ngaluncurkeun pamariksaan karéta gancang-gancangna saatos retakan dipendakan dina gerbong. Panumpang parantos diperhatoskeun ngeunaan tunda sareng pembatalan jasa.

Numutkeun laporan lokal, langkung ti 1,000 karéta ti armada GWR sareng LNER anu kedah dipariksa.

GWR ngingetkeun ngeunaan "gangguan anu penting," kalayan operator sanés anu ngaluarkeun pernyataan anu sami.

GWR sareng LNER ngadesek ka komuter supados ulah ngumbara dinten Sabtu kusabab telat sareng batal. PTE disarankan pikeun henteu nganggo rute Newcastle ka Liverpool, sedengkeun Hull Trains ngadesek panumpang pikeun mariksa jadwal perjalananana. 

Kaputusan éta dicandak saatos retakan garis rambut dipendakan nalika dirawat rutin dina dua karéta Hitachi 800. GWR nyatakeun yén retakan éta "di daérah anu sistem gantung ngagantelkeun kana awak kendaraan."

"Éta parantos kapendak dina langkung ti hiji karéta, tapi kami henteu terang persis sabaraha karéta sabab armada masih diperiksa," saur juru carios GWR.

Operator nyatakeun yén masalah éta parantos ditalungtik ku Hitachi, sareng yén saatos pamariksaan gancang-gancang parantos dilaksanakeun, karéta-karéta éta bakal énggal deui jasa.

Bulan kamari, GWR nyandak genep karéta kaluar tina jasa saatos retakan garis rambut dipendakan. Tapi dina waktos éta, ditarikna henteu mangaruhan jasa panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.