24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional kabudayaan News Kaséhatan wartos Ngawangun deui kasalametan Warta Breaking Thailand piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Thailand ka Inggris: Oh kumaha COVID-19 parantos ngarobih bentang

Thailand ka Inggris - Tempat anyar David Barrett di Cornwall
Ditulis ku David Barrett

Pikeun David Barrett, saatos 32 taun cicing di Thailand, tilas eksekutif perjalanan senior ieu nembé mulih ka Inggris kanggo ngadamel bumi. Kieu carita na ...

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Badarat di Inggris mimiti dina pandemi anu sumping ti Thailand sapertos wengi sareng siang.
  2. Jalma-jalma ngahégak nalika kuring lebet kana bank nganggo masker, sanés sabab panginten kuring badé ngarampok, tapi kumargi panginten kuring kaserang "virus Cina."
  3. Naha kuring kedah cicing atanapi kuring kedah hightail ti dieu?

Sataun tuluy dibalikkeun rejeki. Sataun katukang, saurna nembé, tanggal 18 Maret 2020, kuring ngalayang ka Inggris dina misi pikeun ningali calon inpormasi investasi di Cornwall. Abdi di Inggris Tenggara salami tilu dinten sateuacan rencanana numpak karéta sareng trek ka Cornwall.

dinten Dua di Inggris, Sareng Brits bergelut sareng dinten awal pandemi, sareng kuring angkat nganjang ka bank kuring pikeun janji. Nalika kuring lebet ka bank nganggo masker, kuring tiasa nguping pelanggan sareng rénghap ranjug nalika aranjeunna mundur sareng melong kuring kusabab sieun ngagem topeng. Pendeta ngora buru-buru dugi ka kuring sareng nganteur kuring ka ruang rapat alit. Gerentes bank teras lebet sareng éra ningali kuring nganggo masker pameunteu. "Naha anjeun gering?" manehna naros. "Naha anjeun ngagaduhan virus Tionghoa?" Kuring ngawaler pageuh yén kuring nganggo masker pikeun kaamanan kuring, sabab anjeunna ogé tiasa katépaan sareng mamawa virus. Dina waktos éta juru tulis ngora buru-buru lebet ka kamar, kumalayang di luhur manajer bank anu lenggah sareng mimiti nyemprot kabut disinféktan kana hawa. Titik henteu dugi ka kuring tapi badé kana laptop sareng buuk manajer. Gerewek, gerentesna némbalan juru tulis nyarios, "Anjeun parantos baseuh keyboard kuring!" Sateuacan juru tulis ngagaduhan kasempetan pikeun menerkeun tindakan biosékuritasna, gerentes nunjuk kana panto sareng ngusap komputerna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

David Barrett