24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Turki Breaking News Rupa-rupa Berita

Pegasus Airlines nyambungkeun deui Bandara Budapest sareng Istanbul, Turki

Pegasus Airlines nyambungkeun deui Bandara Budapest sareng Istanbul, Turki
Pegasus Airlines nyambungkeun deui Bandara Budapest sareng Istanbul, Turki
Ditulis ku Harry Johnson

Jalur ieu teraskeun deui konéktipitas langsung antara ibukota Hungaria sareng kota utama Turki anu paling unggul Éropa sareng Asia, ngalangkungan Selat Bosphorus

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Turki Pegasus Airlines mabur deui ka Bandara Budapest
  • Pamawa biaya murah Turki bakal ngoperasikeun tautan 1,080km kalayan armada na 180-korsi A320s
  • Mimitina, penerbangan Budapest-Istanbul bakal dilakukeun dua kali-mingguan

Penerbangan ti Budapest ka Bandara Sabiha Gӧkçen di Istanbul parantos mulih sareng Pegasus Airlines. Jalur ieu teraskeun deui konéktipitas langsung antara ibukota Hungaria sareng kota utama Turki anu langkung unggul Éropa sareng Asia, di Selat Bosphorus

Pamawa biaya murah Turki bakal ngoperasikeun tautan 1,080km kalayan armada na 180-korsi A320s, mimitina dua kali-mingguan salaku wisatawan sareng komunitas bisnis ngabagéakeun diluncurkeun deui.

"Ngabalikeun bisnis deui sacara aman mangrupikeun prioritas utama di bandara urang sareng éta positif pisan ngabagéakeun Pegasus Airlines balik deui ka Budapest," saur juru bicara pikeun Bandara Budapest.

"Ngahijikeun deui rute Istanbul anu populér bakal nyayogikeun kasempetan bisnis sareng luang, ogé wilujeng sumping pangunjung ka kota urang anu saé. Muka deui konéktipitas, ningkatkeun perdagangan sareng pariwisata, bari nyayogikeun palanggan pikeun konéktipitas, genah sareng pilihan anu langkung utama mangrupikeun tujuan utami urang. "

Bandara Internasional Budapest Ferenc Liszt, baheulana kawanoh salaku Bandara Internasional Budapest Ferihegy sareng anu biasa disebut ngan Ferihegy, nyaéta bandara internasional anu ngaladénan ibukota Hungaria Budapest, sareng sajauhna mangrupikeun kota pangbadagna di opat bandara komersial di nagara éta.

Pegasus Airlines mangrupikeun maskapai biaya murah Turki anu kantor pusatna di daérah Kurtköy di Pendik, Istanbul kalayan markas-markas di sababaraha bandara Turki.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.