24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Peluncuran vaksin global ngadorong deui perjalanan

Peluncuran vaksin global ngadorong deui perjalanan
Peluncuran vaksin global ngadorong deui perjalanan
Ditulis ku Harry Johnson

Paripolah sareng karesep wisatawan parantos mekar sacara signifikan dina sataun katukang

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Warta CDC ngajantenkeun 43% urang Amérika ngaraos langkung raoseun ngumbara
  • Mimiti taun 2021 rancana perjalanan ngaléngkah sareng jilid milarian bulanan nunjukkeun pertumbuhan anu kuat
  • Seueur wisatawan anu tetep ngutamakeun prioritas domestik tibatan perjalanan internasional sareng nyandak perjalanan langkung caket ka bumi

Laporan Tren Pamulihan Perjalanan Q1 2021 dileupaskeun dinten ayeuna. Laporan tren triwulanan nampilkeun data tina panilitian khusus na Grup Expedia data pihak kahiji digabungkeun sareng wawasan anu tiasa dipilampah pikeun ngabantosan mastikeun merek perjalanan anu paling siap pikeun sambung deui sareng reengage sareng palancong nalika perjalanan usum semi sareng usum panas.

Paripolah sareng karesep wisatawan parantos mekar sacara signifikan dina sataun katukang, hartosna mérek perjalanan moal tiasa ngandelkeun deui strategi marketing sajarah pikeun ngawartosan rencana pamulihanna. Ahli industri terang yén jalma hoyong pisan ngamimitian ngumbara deui, tapi kumaha hubunganana sareng merek perjalanan, sareng naon anu diarepkeun, parantos robih. Laporan ieu nyorot data sareng tren pangénggalna pikeun ngabantosan merek perjalanan ngembangkeun strategi, olahtalatah sareng kontén anu saluyu sareng anu dipikahoyong ku wisatawan - sareng diperyogikeun - pikeun mesen perjalanan salajengna.

Papanggihan konci tina Laporan Tren Pamulihan Perjalanan Q1 2021 kalebet:

Global Vaksin Rollouts Manjangkeun Balikna Wisata 

Saatos sataun anu guligah pikeun industri perjalanan di 2020, mimiti taun 2021 ningali perjalanan ngahurungkeun sudut sareng jilid milarian bulanan nunjukkeun pertumbuhan anu kuat sapanjang Q1. Kanaékan milarian sareng paménta wisatawan dikaitkeun sareng moméntum anu ningkat pikeun peluncuran vaksin COVID-19 sareng pedoman perjalanan.

Kalayan salah sahiji peluncuran vaksin anu terkemuka di dunya, tren milarian di Amérika Serikat ngagambarkeun korélasi antara pengumuman vaksin utama sareng pertumbuhan milarian minggu-minggu. Dina pamilarian minggu-langkung-minggu, minggu 15 Maret ningali lonjakan panggedena dina paningkatan - paningkatan 30% - nuturkeun sékrési pedoman Center for Disease Control (CDC) pikeun jalma anu divaksinasi pinuh. Warta CDC ngajantenkeun 43% urang Amérika langkung raoseun ngumbara - atanapi ngusir aranjeunna pikeun mesen perjalanan anu bakal datang.

Jandéla Milarian Global tetep Singkat

Neruskeun tren anu ditingali sapanjang taun ka tukang, seuseueurna milarian Q1 2021 global murag dina jandela teangan 0 ka 21 dinten, sabab kateupastian ngeunaan perjalanan global ningali para pelancong milih langkung seueur kasempetan, perjalanan jangka pondok, sering caket ka bumi. Sedengkeun trend ieu sigana nguatkeun pikeun perjalanan domestik, milarian windows anu langkung panjang pikeun perjalanan internasional anu mimiti muncul.

Tren ieu khusus diucapkeun di daérah EMEA, dimana milarian 91 dinten kaluar atanapi langkung lami diwakilan ampir 40% pamilarian internasional dilakukeun dina Q1 2021, dugi ti sakitar 25% dina Q4 2020. Ieu warta saé pikeun 'ember-list' atanapi sakali -dina tujuan hirup atanapi atraksi anu hoyong narik wisatawan anu jauh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.