24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Vaksin COVID Sinopharm? Jalma-jalma di Seychelles hariwang, sareng ogé WHO

Sakumaha aman Vaksin Sinopharm? Jalma-jalma di Seychelles hariwang
sinofarn

Seychelles hartosna pantai sareng resort anu saé, hartosna héjo sareng henteu rame sareng aman.
Seychelles mangrupikeun nagara anu paling divaksinasi di dunya, tapi inféksi COVID-19 naék. Alesanna tiasa sumping ti Cina sareng vaksin Sinopharm ..

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata tetep aman di Seychelles, tapi warga biasa di Seychelles hariwang - sareng anjeunna ngagaduhan alesan anu saé.
  2. Pejabat luhur Tiongkok ngaku sabulan katukang yén Sinopharm ngagaduhan tingkat épéktip rendah.
  3. Sinopharm mangrupikeun vaksin COVID-19 anu dikembangkeun di Républik Rahayat Tiongkok sareng dipasihkeun ka seuseueurna Seychelles ngajantenkeun nagara pulau nagara paling divaksinasi di dunya

Cina parantos ngekspor vaksin Sinofarm na. Dua nagara anu ngandelkeun pariwisata ngagaduhan mayoritas masarakatna divaksinasi Sinopharm: Maladéwa sareng Seychelles.

Dinten Républik Seychelles ngadaptarkeun 314 kasus anyar di nagara kirang ti 100,000 jalma. 5,658 tina total 8,172 Kasus Coronavirus saprak pandemi bitu parantos pulih. 28 urang maot.

Seychelles parantos divaksinasi 62.2% masarakatna, langkung seueur tibatan nagara mana waé di dunya. Langkung ti 37% nampi dua nembak.

Sanaos kasus-kasus hampang pikeun sabagéan ageung, tapi kamari awéwé di Seychelles maot saatos nampi dua tembakan Vaksin Cina

Di sagigireun vaksin Cina, vaksin India parantos diurus di nagara Pulo Samudra Hindia.

Kusabab éta ngareuwaskeun pikeun seueur jalma di Seychelles yén kasus COVID-19 aktip dua kali minggu kamari.

Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) ngaréspon sapertos lembaga birokrasi bakal ngaréspon, nyatakeun gagal vaksin henteu tiasa ditangtoskeun upami teu aya penilaian anu lengkep.

WHO aya hubungan langsung sareng aparat Seychelles.

CEO Board Pariwisata Seychelles Sherin Francis ngawartoskeun eTurboNews:

"Saatos mangpirang-pirang bulan berjuang pikeun ngamimitian deui industri pariwisata urang, Seychelles komitmen pikeun mastikeun yén sadaya tamu urang nyéépkeun waktos anu berkesan di pulau-pulau kami sareng ngantunkeun senang dina tungtung cicing. Éta moal ngahasilkeun lamun ngalakukeun anu sanés, "saur anjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.