24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Heathrow: Perluasan daptar nagara anu diarepkeun kabuka pikeun usum panas anu diperyogikeun

Heathrow: Perluasan daptar nagara anu diarepkeun kabuka pikeun usum panas anu diperyogikeun
Heathrow: Perluasan daptar nagara anu diarepkeun kabuka pikeun usum panas anu diperyogikeun
Ditulis ku Harry Johnson

Muka deui rute padagangan kritis sapertos Amérika Serikat bakal ngaktipkeun éksportir sambungkeun deui sareng jaringan global konci sareng muka konci milyaran pon perdagangan sareng ékspor.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Heathrow ngabagéakeun rencana pamaréntah pikeun ngajadikeun otomatis cék perbatasan
  • Pamaréntah kedah nyebarkeun daptar nagara anu diarep-arep aya dina daptar héjo pikeun usum panas
  • Heathrow kaleungitan 6.2 juta panumpang dina April

Heathrow kaleungitan 6.2 juta panumpang dina April, turun 92.1%, dibandingkeun sareng inohong pra-pandemi 2019, saatos langkung ti sataun larangan pikeun perjalanan anu teu penting.

Samentara Selaparang ngabagéakeun diangkatna larangan perjalanan ti 17 Méi, daptar héjo teuing ati-ati, kumargi kendali sanésna dina panumpang anu ngumbara ti nagara-nagara anu résiko rendah. Tinjauan salajengna dina waktos 3 minggu kedah nyebarkeun pentingna kana daptar nagara "héjo", kalebet Amérika Serikat, pikeun ningkatkeun perdagangan, ngahijikeun deui babaturan sareng kulawarga sareng jalma anu dipikacinta. Pamaréntah kedah ngabantosan jalma-jalma ngarencanakeun payun ku medarkeun daptar nagara anu diarep-arep aya dina daptar héjo pikeun liburan usum panas sahingga panumpang henteu disanghareupan harga tinggi pikeun pemesanan menit-menit terakhir.

Kamajuan gancang kana vaksinasi sareng ningkat kapercayaan kana épéktipitasna ngalawan varian anu dipikahariwang kedah ngamungkinkeun panyederhanaan anu signifikan tina sistem "lampu lalu lintas" di akhir Juni, kalebet ngamungkinkeun jalma anu divaksinasi pinuh pikeun ngumbara tanpa palarangan.

Heathrow ngabagéakeun rencana pamaréntah pikeun ngajadikeun otomatis cék perbatasan, tapi dugi ka dilaksanakeun, Menteri kedah mastikeun yén unggal méja ditugaskeun dina waktos puncak pikeun nyegah waktos antrian anu teu tiasa ditampi dina imigrasi. 

Pangsaeutikna penerbangan panumpang anu parah mangaruhan ranté suplai Inggris sareng ékspor Inggris, kalayan ngan ukur 116,000 métrik ton kargo ngumbara ngalangkungan Heathrow bulan kamari, dibandingkeun sareng langkung 132,000 dina April 2019, turun 12%. Muka deui rute padagangan kritis sapertos Amérika Serikat bakal ngaktipkeun éksportir sambungkeun deui sareng jaringan global konci sareng muka konci milyaran pon perdagangan sareng ékspor.

CEO Heathrow, John Holland-Kaye, nyarios: "Daptar héjo Pamaréntah disambut pisan, tapi aranjeunna kedah ngalegaan sacara masif dina sababaraha minggu ka hareup pikeun ngasupan pasar résiko rendah sanés sapertos Amérika Serikat, sareng ngaleungitkeun kabutuhan vaksin lengkep panumpang nyandak dua tés PCR mahal. Klaim Angkatan Perbatasan yén "antrian panjang dina imigrasi henteu tiasa dilawan" tina kasieun - aranjeunna leres-leres dihindari upami Menteri mastikeun yén sadaya méja aya karyawan dina waktos puncak. "

Ringkesan Lalu Lintas
April 2021
Panumpang Terminal
(000an)
Apr 2021% RobahJan ka
Apr 2021
% RobahMei 2020 ka
Apr 2021
% Robah
pasar
UK62541.7228-75.3764-82.2
EU173158.8618-86.74,021-83.2
Non-EU Éropa54628.7180-83.4876-82.4
Aprika54681.9245-69.1601-80.7
Amérika Kalér63132.6244-92.5862-94.8
Amérika Latin652.827-91.3148-88.0
Timur tengah370.4292-82.31,100-84.2
Asia Pasipik8782.6382-82.61,098-88.9
total536159.82,216-85.19,472-86.7
Gerakan Angkutan UdaraApr 2021% RobahJan ka
Apr 2021
% RobahMei 2020 ka
Apr 2021
% Robah
pasar
UK773215.52,893-68.18,993-76.1
EU2,53767.28,672-79.947,851-74.2
Non-EU Éropa638211.22,215-77.39,389-75.8
Aprika551344.42,298-36.76,124-55.1
Amérika Kalér2,46995.58,775-53.224,730-67.4
Amérika Latin97169.4417-70.91,944-64.1
Timur tengah1,08689.24,498-40.113,625-51.6
Asia Pasipik1,72290.56,887-34.720,891-50.4
total9,873103.336,655-64.7133,547-68.7
kargo
(Métrik ton)
Apr 2021% RobahJan ka
Apr 2021
% RobahMei 2020 ka
Apr 2021
% Robah
pasar
UK6313.962-56.4163-69.7
EU10,333206.839,46577.893,3679.0
Non-EU Éropa5,604267.622,509121.858,42020.6
Aprika6,535261.229,15432.776,371-7.9
Amérika Kalér41,510106.8145,292-2.4382,994-25.3
Amérika Latin1,153302.64,383-61.926,650-43.5
Timur tengah18,70294.171,5326.2215,796-12.0
Asia Pasipik32,254126.3119,64318.1336,376-18.0
total116,096127.9432,04112.61,190,137-16.9
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.