Ngabobol Warta Internasional Karibia kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Investasi wartos Ngawangun deui Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Kabur ka Nevis

Kabur ka Nevis
Kabur ka Nevis

Serial pidéo diluncurkeun ayeuna anu méréskeun Nevisians lokal anu mangrupakeun jantung sareng jiwa di Pulo Jawa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Indung Alam parantos ngaberkahan Nevis ku pantai anu murni, dedaunan anu héjo sareng panorama vistas, tapi anu langkung penting, urang Nevis anu nganjang deui.
  2. Séri pidéo bakal ngenalkeun sareng nyorot jalma-jalma anu masihan kontribusi positip ka Nevis.
  3. "Kabur ka Nevis" bakal ngagambarkeun sadaya tujuan, sabab unggal acara bakal difilmkeun di lokasi anu ngajentul di Pulo Jawa.

Otoritas Pariwisata Nevis (NTA) nunjukkeun masarakat sareng budaya pulau ngaliwatan séri pidéo anyar anu narik ati anu judulna "Kabur ka Nevis". Séri ieu diluncurkeun dina Salasa, 11 Mei 2021, sareng bakal disalabarkeun dina sadaya platform média sosial NTA sareng disiarkeun dina stasiun tipi lokal. Indung Alam parantos ngaberkahan Nevis ku pantai anu murni, dedaunan anu héjo sareng panorama vistas. Tapi anu langkung penting, jalma-jalma Nevis, jantung sareng jiwa di Pulo Jawa, anu ngantunkeun kesan anu teu tiasa dielingan ku para pengunjung, anu nyandak aranjeunna balik ka pulau sataun demi taun. 

Host tina séri ieu nyaéta Jadine Yarde, CEO NTA, sareng tamu-tamunya mangrupikeun kapribadian lokal anu sadayana parantos masihan sumbangan penting pikeun seni, budaya sareng gaya hirup Nevis anu berkembang. Dua acara anu munggaran difokuskeun Wellness sareng difilemkeun di kebon subur di Hermitage Inn anu bersejarah. Tamu anu diulas dicatet Herbalist Sevil Hanley, sareng Myra Jones Romain, pangadeg Edith Irby Jones Wellness Center. Mr Hanley nembongkeun rupa-rupa ramuan lokal sareng ngajelaskeun aplikasina dina ngarawat panyakit sareng perawatan awak; filsafatna nyaéta "Pancuran Pamuda aya dina diri urang; éta sistem imunitas kami ”. Dina diskusi anu meriah sareng Ibu Jones Romain, anjeunna ngabagi pendekatan holistik pusat pikeun kaséhatan mental sareng fisik, sareng kumaha prakték kasihatan mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina gaya hirup Nevisian.

Numutkeun ka Jadine Yarde, "Maksud tina séri ieu pikeun ngenalkeun sareng nyorot jalma-jalma anu masihan kontribusi positip ka Nevis, sareng anu daék ngabagi pangalaman unik na sareng kami. Dina tingkat anu langkung lega, ngalangkungan carita-carita aranjeunna kami hoyong ngadamel hubungan pribadi sareng calon poténsial kami, anu bakal narik minat sareng pertimbangan pikeun pulau kami. " Segmen anu bakal datang bakal fokus kana dahareun, kabogohan, budaya, seni, sareng rupa-rupa pangalaman sareng produk anu ditawarkeun ku Nevis pikeun nu datang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.