24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Karibia kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Investasi wartos Ngawangun deui Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Kabur ka Nevis

Séri "Kabur ka Nevis" bakal ngagambarkeun sadaya tujuan, sabab unggal acara bakal difilmkeun di lokasi anu ngajentul di Pulo Jawa. Episode anyar bakal dileupaskeun dua-bulan, sareng nampilkeun 2 tamu pikeun tiap topik. Séri ieu, diwangun ku bagéan pidéo 10- dugi 15-menit, bakal diayakeun dina halaman wéb Otoritas Pariwisata Nevis di  https://nevisisland.com/wellness sareng dina saluran média sosialna: Instagram (@nevisnaturally), Facebook (@nevisnaturally), YouTube (nevisnaturally) sareng Twitter (@Nevisnaturally).

Ngeunaan Nevis

Nevis mangrupikeun bagian tina Féderasi St. Kitts & Nevis sareng aya di Kapuloan Leeward di Hindia Kulon. Wangunna konis sareng puncak gunungapi di pusatna anu dikenal salaku Puncak Nevis, pulau mangrupikeun tempat kalahiran bapak pendiri Amérika Serikat, Alexander Hamilton. Cuaca anu has dina kaseueuran taun sareng suhu dina suhu handap dugi ka pertengahan 80an ° F / pertengahan 20-30s ° C, angin ngahiliwir sareng kamungkinan low présipitasi. Angkutan udara gampang sayogi kalayan sambungan ti Puerto Rico, sareng St. Kitts. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Nevis, paket perjalanan sareng akomodasi, mangga kontak Otoritas Pariwisata Nevis, USA Tel 1.407.287.5204, Kanada 1.403.770.6697 atanapi halaman wéb kami www.nevisisland.com sareng dina Facebook - Nevis Naturally.

Langkung seueur warta ngeunaan Nevis

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.