24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pimpinan perjalanan AS top ngadesek Gedong Bodas pikeun muka deui perjalanan internasional

Pimpinan perjalanan AS top ngadesek Gedong Bodas pikeun muka deui perjalanan internasional
Pimpinan perjalanan AS top ngadesek Gedong Bodas pikeun muka deui perjalanan internasional
Ditulis ku Harry Johnson

Usaha nuju dibuka deui kedah dimimitian ku ngudag "koridor kaséhatan publik" antara Amérika Serikat sareng Inggris, nunjukkeun pentingna salaku pasar perjalanan sareng laju vaksinasi anu sami sareng turunna tingkat inféksi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pimpinan perjalanan ngingetkeun konsékuansi ékonomi anu parah upami wates Amérika Serikat tetep tutup
  • Suratna ngadesekkeun ngadegna pasukan tugas publik-swasta dugi ka akhir Mei
  • AS kedah janten pamimpin global dina ngamimitian deui perjalanan internasional

Pamingpin 23 perusahaan perjalanan global ngirim serat ka Présidén Biden Salasa ngadesek kamajuan anu langkung ageung pikeun muka deui perjalanan internasional-sapertos anu suksés kajantenan di tempat sanés dunya-sareng peringatan akibat ékonomi anu parah upami perbatasan Amérika Serikat tetep ditutup.

Suratna nyatet yén sains ayeuna, kasuksésan peluncuran vaksin AS, sareng Puseur pikeun Control Kasakit jeung Pencegahan (CDC)Pitunjukna nyalira ngamungkinkeun léngkah-léngkah nuju aman deui kunjungan internasional.

"Nalika perbatasan Amérika Serikat tetep ditutup ka seueur dunya, kamajuan ilmiah anu luar biasa pikeun merangan pandemi COVID-19 sareng penyebaran vaksin anu luar biasa anu dicapai ku administrasi anjeun parantos ngamungkinkeun aktipitas seueur kagiatan," maos surat éta. "Kanggo sadaya kontribusi ékonomi sareng budaya na, perjalanan internasional kedah diantawisna sareng éta bakal ngebutkeun pamulihan ékonomi anu urang sadayana pikahoyong."

Suratna ngadesekkeun ngadegkeun pasukan tugas publik-swasta di akhir Mei kanggo ngembangkeun peta jalan anu didamel data dumasar résiko pikeun ngabuka deui perjalanan internasional ka Amérika Serikat.

Surat éta salajengna nyatakeun yén usaha nuju dibuka deui kedah dimimitian ku ngudag "koridor kaséhatan publik" antara Amérika Serikat sareng Inggris (Inggris), nunjukkeun pentingna salaku pasar perjalanan sareng laju vaksinasi anu sami sareng tingkat inféksi anu turun. Dinten Jumaah, Inggris ngagolongkeun AS dina tingkat "amber" tengah sistem "lampu lalu lintas" na anu anyar pikeun perjalanan internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.