24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi LGBTQ wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Gloria Guevara bakal diganti ku Julia Simpson, salaku Présidén & CEO WTTC

Gloria Guevara turun salaku Présidén & CEO WTTC
Anggota Komite Eksekutif International Airlines Group (IAG), Julia Simpson janten Présidén & CEO WTTC énggal
Ditulis ku Harry Johnson

WTTC ngumumkeun pengangkatan Anggota Komite Eksekutif International Airlines Group (IAG), Julia Simpson, salaku Présidén & CEO na, mimiti 15 Agustus.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • WTTC ngumumkeun Parobihan Kapamimpinan dina ngumumkeun CEO anyar pikeun mingpin Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya
  • Gloria Guevara angkat saatos opat taun mingpin badan wisata global
  • Julia Simpson nyandak alih salaku Présidén & CEO WTTC anu énggal

nu Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC) ngumumkeun angkatna Gloria Guevara saatos opat taun mingpin organisasi pariwisata global anu sering ditingali salaku representasi pikeun perusahaan swasta pangageungna dina perjalanan sareng pariwisata.

Tilas Sékretaris Pariwisata Méksiko, Guevara, ngagabung sareng WTTC dina bulan Agustus 2017, parantos mingpin WTTC sareng Anggota-anggotana ngalangkungan agenda transformasional sababaraha taun ka pengker, kalebet pangaruh signifikan séktor ti pandemi COVID-19. Guevara mangrupikeun sora anu kuat dina mingpin séktor Wisata & Pariwisata global dina taun anu paling hese dina sajarah sareng parantos ngabantosan ngahijikeun séktor sareng ngahartikeun jalan pikeun pamulihan.

gloria
gloria

WTTC nyarios: Kami resep ngumumkeun pengangkatan Anggota Komite Eksekutif International Airlines Group (IAG), Julia Simpson, salaku Présidén & CEO na, mimiti 15 Agustus.

Gloria Guevara ngawartoskeun eTurboNews:

Julia gaduh pangalaman hébat dina sektor swasta sareng umum
Anjeunna pamimpin solid anu bakal nyandak WTTC ka tingkat salajengna

Simpson nyayogikeun pangalaman éksténsif ngeunaan sektor Travel & Pariwisata, saatos dilayanan di dewan British Airways, Iberia sareng paling anyar salaku Chief of Staff di International Airlines Group. Anjeunna sateuacanna damel di tingkat senior di Pamaréntah Inggris kalebet panaséhat pikeun Perdana Menteri Inggris.

Juergen Steinmetz, Pupuhu éta Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) ngabagjakeun Julia Simpson dina jabatanna anu anyar. WTN ngarepkeun pikeun neraskeun damel sareng WTTC dina pendekatan anu ngahiji dina masa depan pariwisata. WTN miharep Gloria sadayana anu saé pikeun tugas na di payun sareng ngahaturkeun nuhun kana résponsipitas, kabuka, sareng silaturahimna mangtaun-taun.

Gloria hasil ngahijikeun sektor éta, anjeunna tiasa nangtoskeun jalan pamulihan, ngarésmikeun deklarasi G20, sareng narik acara pariwisata global anu munggaran, KTT WTTC di Cancun, Mexico bulan kamari. "

Présidén sareng CEO Karnival Corporation, Arnold Donald, anu nembé diangkat janten Ketua WTTC, masihan upeti ka Gloria Guevara sareng ngabagéakeun Julia Simpson kana peran anyarna.

Donald nyarios: "Abdi hoyong hatur heula ka Gloria pikeun dedikasi sareng komitmenna pikeun WTTC, khususna dina jaman sesah ieu. Kontribusina teu kaukur, ti ngabantosan ngahijikeun séktor nalika ngatur sareng pulih tina pandemi, dugi ka nyayogikeun sora sareng arah anu jelas pikeun ngamimitian deui perjalanan internasional anu aman. Sareng kuring sareng panitia éksékutip sadayana bersyukur pikeun pitulung neraskeun Gloria ngalangkungan transisi ieu sareng dukungan anjeunna ka WTTC.

"Kuring resep ngabagéakeun Julia Simpson, pamimpin anu luar biasa anu gaduh pangalaman di swasta sareng di pamaréntahan, pikeun ngabantosan WTTC dina waktos kritis di sektor Wisata & Pariwisata. Kuring ngarepkeun damel sareng Julia dina peran kuring salaku Pupuhu, kanggo neraskeun ngawangun sababaraha inisiatif suksés WTTC. "

Gloria Guevara nyarios: "Nya ku haté beurat kuring ninggalkeun WTTC. Kuring bangga pisan pikeun mingpin tim anu beragam sareng berbakat ieu sareng parantos damel sareng seueur pamimpin industri anu luar biasa, anu mangrupikeun Anggota WTTC, sareng ngawangun hubungan anu kuat sareng kepala pariwisata pamaréntah di sakumna dunya.

"Kuring ninggalkeun WTTC saatos réngsé mandat kuring, dina posisi anu langkung kuat salaku sora swasta sareng pamimpin agenda global. Kuring terang yén dina kapamimpinan Julia anu padet, WTTC bakal tetep ngawangun warisan ieu sareng ngarahkeun kana bab salajengna, championing séktor Travel & Pariwisata global pikeun pamulihan na ”.

Julia Simpson nyarios "Éta bakal janten hak istiméwa anu hébat pikeun mingpin WTTC nalika muncul tina krisis anu paling parah dina sajarah urang. Perjalanan & Pariwisata maénkeun peran penting pikeun ékonomi urang di sakumna dunya, nyatakeun padamelan 330 juta di 2019. Di seueur komunitas mangrupikeun tulang tonggong bisnis kulawarga anu tinggaleun musnah.

"Sektor Perjalanan & Pariwisata parantos nunjukkeun kapamimpinan nyata dina 'ngabuka deui' dunya kalayan aman sareng aman; sareng kuring ngarepkeun ngawangun sareng nyetir agenda séktor ambisius pikeun ngahontal kamekaran jangka panjang sareng inklusif. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.