Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Investasi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kegiatan ngadamel perjanjian Wisata sareng Pariwisata turun ku 34.3% dina April 2021

Kegiatan ngadamel perjanjian Wisata sareng Pariwisata turun ku 34.3% dina April 2021
Kegiatan ngadamel perjanjian Wisata sareng Pariwisata turun ku 34.3% dina April 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Pambantosan dina kagiatan perjanjian dina Maret nyandak sababaraha surak, tapi éta henteu tiasa dipertahankeun lami sareng April deui ngabalikeun trend.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sektor perjalanan sareng pariwisata masih gumulung dina pangaruh pandemi COVID-19
  • Ékuitas swasta, pembiayaan usaha, sareng poéna M&A turun ku 64.7%, 34.6%, sareng 26.2% salami April
  • Kegiatan transaksi turun di pasar konci sapertos Inggris, Cina, India, Australia, sareng AS

Total 71 poéna (kalebet penggabungan & akuisisi (M&A), ekuitas swasta, sareng pembiayaan usaha) diumumkeun dina sektor perjalanan sareng pariwisata global salami April, anu mangrupikeun turunna 34.3% tibatan 108 poéna anu diumumkeun dina Maret.

Sektor perjalanan sareng pariwisata masih gumulung dina pangaruh pandemi COVID-19. Sanaon rebound dina kagiatan deal dina Maret nyandak sababaraha surak, éta moal tiasa diendagkeun lami sareng April deui ngabalikeun trend.

Pengumuman ekuitas swasta, pembiayaan usaha, sareng poéna M&A turun ku 64.7%, 34.6%, sareng 26.2% salami April dibandingkeun sareng bulan saurna masing-masing.

Kegiatan transaksi turun di pasar konci sapertos Inggris, Cina, India, Australia, sareng US dibandingkeun sareng bulan anu saencanna, sedengkeun nagara sapertos Belanda sareng Koréa Kidul nyaksian paningkatan dina kagiatan transaksi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.