Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Fly Leasing ngalaporkeun rugi bersih Q1 2021 tina $ 3.4 juta

Dina kuartal éta, pendapatan FLY sareng pendapatan net na deui kapangaruhan parah ku pandemi global.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Fly Leasing nandatanganan perjanjian ngahiji anu bakal kaala ku Carlyle Aviation
  • Fly Leasing ngalaporkeun total pendapatan $ 80.9 juta dina Q1 2021
  • Dina 31 Maret 2021, total aset FLY nyaéta $ 3.1 milyar

Fly Leasing Limited, perusahaan penyewaan pesawat global, dinten ayeuna ngumumkeun hasil kauanganna pikeun kuartal kahiji 2021.

highlights

  • Perjanjian ngahiji anu ditandatanganan pikeun kaala ku Carlyle Aviation pikeun $ 17.05 per saham
  • Total pendapatan $ 80.9 jutaan
  • Rugi bersih $ 3.4 juta, $ 0.11 per saham
  • Kontan teu terbatas sareng kas kasetaraan $ 117.2 jutaan
  • Nilai buku net $ 157 juta tina aset teu kabebeng

"Anu ngantosan akuisisi tina Ngalayang Nyewa ku afiliasi tina Rakan Penerbangan Carlyle aya dina jalur sareng diperkirakeun tutup dina kuartal katilu, "saur Colm Barrington, CEO FLY. "Kami yakin yén transaksi ieu ngagambarkeun nilai anu kuat pikeun pemegang saham FLY kalayan pertimbangan tunai per saham ngalambangkeun premi ampir 30% kana harga panutupan FLY dina 26 Maret 2021, dinten dagang terakhir sateuacan pengumuman penggabungan."

"Dina kuartal éta, pendapatan FLY sareng pendapatan net na deui kapangaruhan ku pandemi global," tambah Barrington. "Sedengkeun kami ningali paningkatan dina sababaraha séktor industri maskapai global, khususna di Amérika Serikat sareng patalimarga domestik Cina, masih aya bagéan gedé dunya dimana COVID-19 luncat sareng duanana lalu lintas udara domestik sareng internasional rénghap ku virtual pikeun neraskeun larangan perjalanan. Ayeuna sigana sigana bakal aya kana 2022 sateuacan patalimarga udara global balik nuju tingkat 2019. "

Hasil Kauangan

FLY ngalaporkeun karugian net $ 3.4 juta, atanapi $ 0.11 per saham, pikeun kuartal kahiji 2021. Ieu ngabandingkeun sareng pendapatan net $ 38.1 juta, atanapi $ 1.24 per saham, kanggo période anu sami dina 2020. Salami kuartal kahiji 2021, FLY ngakuan $ 5.9 juta biaya anu aya hubunganana sareng transaksi anu ngantosan sareng Carlyle Aviation.

Penghasilan Bersih anu Disaluyukeun (Rugi)

Rugi Net Disaluyukeun nyaéta $ 1.4 juta pikeun kuartal kahiji 2021, dibandingkeun sareng Panghasilan Net Disaluyukeun $ 43.6 juta pikeun période anu sami dina taun sateuacan. Dina dasar per saham, Disaluyukeun Loss Bersih $ 0.04 dina kuartal kahiji 2021, dibandingkeun sareng Panghasilan Net Disaluyukeun tina $ 1.42 kanggo kuartal kahiji 2020.

Posisi kauangan

Dina 31 Maret 2021, total aset FLY's $ 3.1 milyar, kalebet investasi pikeun alat hiber jumlahna $ 2.8 milyar. Total artos dina 31 Maret 2021 $ 151.2 juta, diantarana $ 117.2 juta teu diwatesan. Dina 31 Maret 2021, rasio hutang bersih FLY ka saham nyaéta 2.2x, dikirangan ti 2.3x dugi ka 31 Désémber 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email