24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Ngabobol Warta Internasional redaksi Industri silaturahmi Israél Ngabobol Warta Rapat Berita Industri wartos Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE

Delegasi Israel di Pasar Perjalanan Arab tiasa terdampar di Dubai

Delegasi ATM Israel tiasa terdampar di Dubai
umbul israeli sareng uae

Anceman Perang Sipil di Israél, sareng permusuhan antara Israél sareng Paléstina ayeuna nunjukkeun harepan ageung di Pasar Perjalanan Arab di Dubai pikeun ningkatkeun kerjasama pariwisata antara nagara-nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Operator Émirat Arab Uni Étihad Airways sareng flydubai parantos ngabolaykeun penerbangan ka Tel Aviv, ngiringan maskapai Amérika sareng Éropa dina nyingkahan Israél kusabab permusuhan anu parah di dinya.
  2. Israél nangtung di Pasar Perjalanan Arab diréduksi jadi rohangan rak anu leutik
  3. Kaayaan ayeuna nunjukkeun kateupastian pikeun Israél sareng Paléstina Wisata sareng Pasar Tourim

Airlines di UAE, anu netepkeun hubungan diplomatik sareng Israel taun ka tukang, ngan ukur sababaraha bulan ka pengker ngaluncurkeun jasa rutin ka Israél.

Etihad Abu Dhabi parantos ngagantungkeun sadayana jasa panumpang sareng kargo ka Tel Aviv ti dinten Minggu, saur dina halaman wéb na, nyatakeun konflik éta.

"Etihad ngawaskeun kaayaan di Israél sareng tetep ngajaga hubungan caket sareng otoritas sareng panyadia intél kaamanan," saur éta.

Flydubai ogé parantos ngabolaykeun penerbangan ti Dubai dinten Minggu, halaman wéb na nunjukkeun, sanaos dua penerbangan dioperasikeun dinten Sabtu. Penerbangan sanésna dijadwalkeun kanggo minggu payun, numutkeun halaman wéb na.

Maskapai ieu nembe parantos ngaoperasikeun kirang tina opat penerbangan harian na anu dijadwalkeun, nyebatkeun turunna paménta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.