24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Pariwisata domestik Inggris disetél pikeun usum panas bemper

Pariwisata domestik Inggris disetél pikeun usum panas bemper
Pariwisata domestik Inggris disetél pikeun usum panas bemper
Ditulis ku Harry Johnson

Saatos sababaraha bulan usum kunci, usum salju anu kuciwa, seueur urang Inggris bakal putus asa kabur, sareng pamondokan domestik bakal sakali deui maréntah taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Paménta pikeun liburan domestik di Inggris sigana badé dileupaskeun
  • Permintaan domestik bakal balik dina tingkat anu langkung gancang tibatan paménta internasional
  • Panganyarna polling panganyarna ngungkabkeun yén 43% réspondén bakal nganggap nyandak perjalanan domestik dina 12 bulan ka payun

Kalayan wisatawan ragu-ragu kana perjalanan internasional, paménta pikeun liburan domestik di Inggris katingalina bakal dileupaskeun. Peta jalan pikeun pelonggaran lockdown maju kalayan gancang sareng UKoperator domestik dumasar kana kauntungan.

Saatos sababaraha bulan usum kunci, usum salju anu kuciwa, seueur urang Inggris bakal putus asa kabur, sareng pamondokan domestik bakal sakali deui maréntah taun ieu.

Operator domestik bakal disetél pikeun usum panas bemper sabab paménta domestik bakal balik dina tingkat anu langkung gancang tibatan paménta internasional. Ramalan industri pangénggalna nunjukkeun yén paménta domestik bakal terus naék dina 2021, kalayan kunjungan ngan turun 17% dina tingkat 2019 - dibandingkeun sareng perjalanan luar, anu diperkirakeun turun 47.7% dina 2019. Kahayang kuat Brits pikeun ngarambat langkung caket kana bumi, sareng kabeungharan pangalaman anu ditawarkeun di Inggris, bakal nyumbang kana rebound anu kuat dina perjalanan domestik taun ayeuna, nguntungkeun posisi kauangan seueur perusahaan pariwisata anu aya di Inggris.

Panganyarna polling nembékeun yén 43% réspondén bakal nganggap nyandak perjalanan domestik dina 12 bulan ka payun, langkung luhur tibatan 30% anu moal nganggap ngumbara pisan.

Salaku hasil daek konsumén pikeun ngarambat sacara internasional, sababaraha operator internasional sareng agén parantos motong atanapi lirén kapasitas jual dina waktos anu langsung. Di Pantai parantos ngalegaan waktos jual na tina 30 Juni dugi ka 31 Agustus, nyebatkeun yén kateupastian teuing tinggi. Mimiti taun ieu, TUI ogé narik sababaraha kapasitas anu diarepkeun na, ngirangan operasi 2021 na tina 80% janten 75% tingkat 2019, deui kusabab tingkat kateupastian anu luhur.

Kalayan operator nempatkeun taruhan na dina usum panas paménta domestik tinggi sareng perjalanan internasional sigana henteu pasti pikeun kaseueuran taun ieu, liburan domestik sigana bakal ngajalankeun pariwisata di Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.