24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Ngiringan lonjakan di Delta Air Lines kalayan fokus kana cadangan siap musiman

Ngiringan lonjakan di Delta Air Lines kalayan fokus kana cadangan siap musiman
Ngiringan lonjakan di Delta Air Lines kalayan fokus kana cadangan siap musiman
Ditulis ku Harry Johnson

Ngalereskeun hires ku cadangan siap musiman pitunjuk dina kesiapan Delta Air Lines pikeun ngaleungitkeun seueur permintaan pikeun perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Posting padamelan cadangan perusahaan anu siap musiman nyatakeun sakitar 25% tina total postingan padamelan dina Maret sareng April 2021
  • Postingan padamelan cadangan siap musiman kanggo agén palanggan, agén tikét / gerbang, agén jasa kargo, pawang barang, sareng operator jalan
  • Tim Kargo Delta milarian inovatif sareng agrésif ngaidentipikasi kasempetan pertumbuhan pendapatan pikeun daérah EMEA

Perekrutan Delta Air Lines 'gancang tina 101 padamelan damel di Januari 2021 janten 330 dina April 2021. Postingan padamelan cadangan perusahaan musiman nyumbang sekitar 25% tina total postingan padamelan dina Maret sareng April 2021 nalika maskapai éta siapkeun pikeun ningkatkeun operasi.

Ngalereskeun hires ku cadangan siap musiman pitunjuk Delta Air Galur'kesiapan pikeun ngaleungitkeun seueur permintaan pikeun perjalanan. Postingan padamelan cadangan perusahaan musiman kanggo agén palanggan, agén tikét / gerbang, agén jasa kargo, pawang barang, sareng operator tanjakan, anu nunjukkeun yén Delta Air Lines ngarepkeun langkung seueur paménta konsumén dina usum panas 2021 ku dorongan vaksinasi anu ningkat. Tren perekrutan perusahaan ayeuna ogé nunjukkeun yén maskapai ieu fokus kana panangan kargo na sareng perluasan di daérah Éropa, Wétan Tengah sareng Afrika (EMEA).

Tim Kargo Delta milarian inovatif sareng agrésif ngaidentipikasi kasempetan pertumbuhan pendapatan pikeun daérah EMEA. Perusahaan ngawangun kerjasama patungan sareng perusahaan sapertos grup Air France-KLM, Alitalia sareng Virgin Atlantik pikeun ngamaksimalkeun kamampuan kargo di sapanjang EMEA.

Perusahaan ogé ngaoptimalkeun logistik internalna pikeun ngirangan biaya transportasi di sekitar operasional teknologi, jasa hiber sareng kargo. Délta nutupan impor sareng ékspor pikeun Amérika Serikat sareng 60 nagara sanésna sareng katingalina sasuai sareng program patuh perdagangan perusahaan sacara umum.

Délta nyatakeun sareng nutup padamelan dina waktos anu gancang dina bulan Maret sareng April 2021, kalayan conto sapertos janten peran padamelan pikeun umum manajer - sumber awak awak (analisis operasi hiber sareng kinerja), anu ditutup dina tujuh dinten saatos posting, nunjukkeun yén perusahaan henteu deui nampi aplikasi.

Padamelan konci kalebet manajer umum, silaturahmi sareng dukungan kinerja jasa; Strategi kobét SkyMiles, manajemén portopolio; menata diréktur, analitik kaséhatan sareng inovasi; sareng pangalaman merek ko-op Fall 2021; diréktur, SDM internasional; umum manajer, umum manajer, DLCC; patuh perdagangan; manajemén portopolio, sareng strategi kemitraan; sareng umum manajer, penjualan kargo EMEA, Amsterdam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.