24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Carlton Tower Jumeirah di London pikeun muka deui

162517

Lokasina nyanghareup ka Sloane Street anu kawéntar di dunya sareng landmark konci London, The Carlton Tower Jumeirah mangrupikeun tujuan modéren sareng canggih anu modern kalayan sajarah anu euyeub sareng bakal dibuka deui dina 1 Juni saatos renovasi Rifai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • The Carlton Tower Jumeirah bakal muka panto na tanggal 1 Juni 2021 di Knightsbridge modis London,
  • Saatos panutupan 18 bulan pikeun perbaikan, hotél parantos ngalaman transformasi anu paling éksténsif dina sajarah na, kalayan biaya langkung ti £ 100 juta.
  • Jumeira Group mangrupikeun perusahaan manajemén hotél di UAE.

Aaron Kaupp, Wakil Présidén Daérah London Properties, Jumeirah Frankfurt sareng General Manager The Carlton Tower Jumeirah nyarios: "Kami bungah ngabagéakeun deui tamu anu kami harga saatos inpormasi penting sareng renovasi lengkep hotél, kalayan kamar anyar, tawaran réstoran, spa sareng lawang lobi. Muka landmark ieu diatur dumasar kana latar pandemi, anu parantos ningali dunya sareng industri urang anu dipikacinta nyanghareupan kasusah anu ekstrim. Carlton Tower Jumeirah bakal janten lantip harepan dina waktos anu sesah pisan pikeun urang sadayana. Kami bakal sakali deui tempat anu bakal ditingali, batu penjuru pikeun masarakat London lokal, ogé pamimpin silaturahmi méwah di dunya. "


Hotél ngajaga reputasi anu kawéntar pikeun dunya pikeun layanan kelas munggaran sareng perhatosan anu jéntré, sareng parantos diciptakeun deui pikeun generasi anyar tamu anu lantip.

Properti bintang lima asalna dibuka di 1961 salaku hotél menara munggaran London sareng dirayakeun janten anu paling jangkung di London nalika éta. Menara Carlton mangrupikeun soson-soson glamor: tempat anu tiasa ditingali sareng ditingali, dimana bintang internasional cicing sareng sosialis Chelsea ngariung maén. Asalna dirancang ku Henry End, ogé tanggel waler pikeun interior Hotel Plaza di New York, hotél ayeuna dirobih ku desain interior sareng arsitéktur desainer terkenal '1508 London'. Prakték desainna parantos ngagambar warisan hotél anu pikaresepeun sareng lokasi pikeun nyiptakeun klasik modéren kalayan interior anu teras-terasan sareng refleksi. Ngahargaan gaya modéren anu asli sareng bersih, 1508 London parantos nyayogikeun campuran élektik arsitektur blok agam sakitar sareng bumi, nambihan ujung-ujungna melengkung lemes, warna-warni warna cerah sareng bentuk terinspirasi organik sapanjangna. Posisi pikaresepeun hotél anu ningali Cadogan Gardens, kebon swasta anu dirancang taun 1804, teras-terasan digelarkeun di sapanjang hotél, ngingetan tamu ngeunaan aksés unikna ka lapangan héjo sareng lapangan tenis anu pikaresepeun ieu, biasana ngan ukur kabuka pikeun warga.

Kamar sareng Suite

186 kamar tamu anu ditunjuk sacara indah parantos sadayana direnovasi kana standar anu paling luhur, dirancang pikeun nawiskeun rasa katenangan ku lampu dina rohangan sareng ruang. Ampir 50% konci di The Carlton Tower aya kamar suite, ngagambarkeun preferensi sajarah palanggan hotél pikeun ningkatna rohangan sareng tempat anu langkung lami. 87 kamar sareng kamar ngagaduhan manpaat anu hadé tina balkon, ngamangpaatkeun pandangan anu ngajentul di London. Ngagabungkeun éstétis modéris sareng gaya minimal, akomodasi nganggo panel témbok bertekstur, parabotan dina bentuk anu langkung lemes sareng aksen dina palette warna haneut anu dipangaruhan ku warna warisan Inggris dina warna biru jero, héjo sareng Maroon ogé dugi ka kamar mandi marmer siling kalayan toiletries ku Grown Alkémis. Anyar didamel nyaéta Royal Suite, tempat cicing paling ekslusif di hotél anu nampilkeun tilu kamar tidur sareng pilihan kanggo privatisasi sakumna lantai pikeun kaamanan sareng kabijaksanaan anu paling ageung.

Kadatangan na Spasi Umum

Heralding kadatanganna sareng nyirian posisi hotél salaku gedong modéren penting di London dina waktos pembukaanna nyaéta komisi patung luar anu ageung ku Dame Elisabeth Frink (1930-1993), pamatuk dina mimiti karirna di 1961 sareng ayeuna ngaku salaku salah sahiji seniman Inggris anu paling penting dina jamanna. Patung ieu disimpen sareng disimpen deui, sorot tina lawang 'porte cochere' anu teras-teras kana panto kaca puter anu didesain. Ngalangkungan panto ieu desain ngagema aula agung Inggris klasik kalayan nyiptakeun rohangan dua-jangkungna anu narik ati. Di jerona ditangguhkeun lampu gantung suling bespoke anu ngahijikeun tafsir abstrak tina krisan, diideuan ku sajarah Cadogan Gardens salaku kebon botani. Diaksés tina lobi nyaéta 'The Chinoiserie', ruang makan hotél anu dipikanyaah sadidinten, ayeuna dirobih ku desain anu elegan sareng enteng. Kalayan konsép Kue-jam inovatif ngalayanan patisserie sadidinten, ogé sajumlah rupa karesep internasional sareng daptar inuman anu jembar, ruang santai ieu bakal ngarebut tempatna anu pantes dina adegan sosial Knightsbridge. Salaku tambahan, palang lobi anu nembé didamel nawiskeun pangalaman halus dina sakuriling anu mempesona.

Rumah Makan Al Mare

Restoran tujuan hotél 'Al Mare' nawiskeun pangalaman makan anu canggih sareng sambutan anu diraih ku sadaya pesona masakan Italia, duanana dalit sareng méwah. Réstoran éta ngamungkinkeun pangalaman konvénsional, gastronomic, nyandak tamu kana perjalanan ngalangkungan Italia sareng fitur dapur téater, ruang makan swasta sareng tempat makan al fresco. Chef Eksekutif hotél sareng Kepala Chef Al Mare nyaéta asli Italia, Marco Calenzo, anu ngagabung sareng hotél ti Zuma dimana anjeunna janten Chef Eksekutif. Sateuacan ieu Marco damel di Four Seasons Hotels sacara internasional ogé Lanesborough di London.

Klub Kabugaran Puncak & Spa

Klub kaséhatan anu kasohor di hotél 'The Peak Fitness Club & Spa' disetél ngalangkungan tilu lanté sareng parantos didesain ulang. Ruang pangobatan anyar parantos didamel di Talise Spa di lantai dua sareng area kolam renang dihirupkeun deui. Kolam renang ieu mangrupikeun tempat anu panggedéna di London di hotél sareng cahaya siang anu alami sareng interior na anu cerah dibarengan ku panémbong ngalangkungan langit-langit kaca jangkungna dua kali, dijejeran ku cabanas kolam renang kanggo rélaxasi. Salaku tambahan, The Puncak nawiskeun kelas studio, sareng gim anu nganggo peralatan 'Technogym' dina lantai kasalapan, anu ningali ka cafe anu dipinuhan cahaya ku Puncak kalayan pemandangan panorama anu narik napas di ibukota. Kalayan rarancang sareng fitur énggalna ogé kaanggotaan anu kawatesanan, The Puncak katingali pikeun nyandak deui jabatanana di payuneun dunya kamewahan London.

COVID-19 Pertimbangan

Nuturkeun pedoman pamaréntah salaku réspon kana pandemi COVID-19, The Carlton Tower Jumeirah bakal nawiskeun jasa anu sampurna anu dipikaterangna, nempatkeun panarimaan kalayan ati-ati ka hiji sisi, ku kaméra gambar termal, pikeun ngirangan jasa sareng kamacetan di paler. Sadaya kamar tidur gaduh jandéla anu kabuka pikeun ngamungkinkeun ventilasi alami, sareng rohangan umum hotél bakal nuturkeun peraturan, kalebet PPE anu cocog pikeun réstoran sareng personil hotél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.