Asosiasi News Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Investasi Jamaika megatkeun News Rapat Berita Industri wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Sekretaris Jéndral UNWTO nganjang ka Jamaika Juni

Sekretaris Jéndral UNWTO nganjang ka Jamaika Juni
Sekretaris Jéndral UNWTO nganjang ka Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett (katingali kénca dina poto) sareng rakana, Sénator, Hon. Aubyn Hill (ditingali ka katuhu), Menteri tanpa Portopolio di Kamekaran Pertumbuhan Ékonomi sareng Penciptaan Pakasaban, bagikeun waktos anu ringan sareng Sekretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), Zurab Pololikashvili, (ditingali tengah) nuturkeun tingkat tinggi na rapat dinten ayeuna di Madrid, Spanyol.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Strategi pikeun ngabina rebound pariwisata global dibahas dina rapat tingkat tinggi.
  2. Rencana pikeun Jamaika janten tuan rumah Komisi Daérah UNWTO pikeun Amérika ogé réngsé.
  3. Sekretaris Jéndral UNWTO bakal nganjang ka Jamaika Juni, kunjungan kahijina ka Karibia anu nganggo basa Inggris.

Dina rapat aranjeunna, aranjeunna ngabahas stratégi pikeun ngabina lonjongna industri pariwisata global sareng ogé ngarencanakeun rencana pikeun Jamaika pikeun ngayakeun rapat Komisi Regional UNWTO pikeun Amérika (CAM) ti tanggal 23-24 Juni 2021. Jamaica ayeuna samet ngabantosan CAM sareng bakal ngaleupaskeun posisina di Majelis Umum di Maroko dina Oktober.

Menteri Bartlett ogé negeskeun yén Kabinet parantos nyatujuan JamaicaKandidat pikeun Déwan Eksekutif UNWTO pikeun période 2022-2026.

Sékretaris Jénderal diperkirakeun nganjang ka Jamaika pikeun rapat CAM dina Juni ogé wisata resmi Pusat Pariwisata Ketahanan dan Pusat Manajemen Krisis. Éta bakal janten anu munggaran Mr. Pololikashvili badé ngadatangan Karibia anu nganggo basa Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.