24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil kuliner kabudayaan News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Hak Asasi manusa LGBTQ Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pelancong LGBTQ +: Kahayang pisan balik pikeun ngarambat sateuacan akhir taun

Pelancong LGBTQ +: Kahayang pisan balik pikeun ngarambat sateuacan akhir taun
Pelancong LGBTQ +: Kahayang pisan balik pikeun ngarambat sateuacan akhir taun
Ditulis ku Harry Johnson

Survei IGLTA museur kana kamungkinan LGBTQ + individu milih rupa-rupa kagiatan anu aya hubunganana sareng perjalanan dina genep bulan ka payun, deui nunjukkeun kahoyong kuat pikeun ngarambat sareng keragaman pasar perjalanan LGBTQ +.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 73% réspondén global nyarios yén aranjeunna badé nyandak pakansi utama salajengna sateuacan akhir 2021
  • 23% réspondén parantos ngalakukeun reservasi perjalanan dina minggu kamari
  • Réspon asalna ti sakitar 6,300 LGBTQ + wisatawan di sakumna dunya

Asosiasi Perjalanan Internasional LGBTQ +, kalayan dukungan ti IGLTA Yayasan, nembé ngaluarkeun papanggihan munggaran tina survey 2021 LGBTQ + Post COVID-19 Travel. Réspon datang ti sakitar 6,300 wisatawan LGBTQ + di panjuru dunya, kalayan perwakilan pangageungna ti Amérika Serikat, Brasil, Mexico, India sareng Uni Éropa.

  • Sataun kana pandemi éta, kahoyong pikeun mulang ka perjalanan langkung kuat tibatan kantos. Ampir tilu perempat (73%) réspondén global nyarios yén aranjeunna badé nyandak pakansi utama salajengna sateuacan akhir taun 2021
  • Ampir saparapat (23%) tina réspondén parantos ngalakukeun reservasi perjalanan dina saminggu katukang, dina waktos survey

"Nalika urang ngalakukeun studi sentimen perjalanan COVID-19 kahijina LGBTQ kahijina taun ka tukang, pandemi éta masih alit sareng sadayana henteu pasti. Masih, hasilna henteu tiasa ditolak: Pelancong LGBTQ + cemas pikeun balik ngumbara gancang-gancang, "saur John Tanzella, Presiden / CEO IGLTA. "Kami hoyong nganjang deui proyék ieu sataun kana waktos anu sesah ieu pikeun nguatkeun katahanan wisatawan LGBTQ +, sareng merjuangkeun pentingna ekuitas, kaanekaragaman sareng kaasupan dina teureuh tujuan."

Survei ogé difokuskeun kamungkinan jalma LGBTQ + milih sababaraha kagiatan anu aya hubunganana sareng perjalanan dina genep bulan ka payun, deui nunjukkeun kahoyong kuat pikeun ngarambat sareng keragaman pasar perjalanan LGBTQ +. 

  • 58% kamungkinan / dipikaresep pisan cicing di hotél atanapi Resort
  • 68% kamungkinan / dipikaresep nyandak perjalanan luang domestik
  • 45% kamungkinan / dipikaresep pisan cicing di bumi pakansi, kondo atanapi susun susun
  • 31% kamungkinan / resep pisan nyandak perjalanan luang internasional
  • 19% kamungkinan / dipikaresep pisan nganjang ka taman hiburan
  • 25% kamungkinan / dipikaresep nyandak perjalanan grup
  • 13% kamungkinan / resep pisan nyandak pesiar
  • 50% kamungkinan / resep pisan nyandak penerbangan jarak jauh (3 jam atanapi kirang)
  • 36% kamungkinan / dipikaresep pisan nyandak penerbangan hiber sedeng (3-6 jam)
  • 26% kamungkinan / dipikaresep pisan nyandak penerbangan jarak jauh (6 jam atanapi langkung)
  • 43% kamungkinan / dipikaresep bakal ngiringan Acara LGBTQ + Pride

Survei Perjalanan IGLTA Post COVID-19 LGBTQ + dilakukeun antara 26 Maret sareng 9 April 2021 ngalangkungan jaringan global asosiasi, kalebet anggota sareng mitra média. Réspon na sumping ti 6,324 individu di sakumna dunya anu idéntitas salaku LGBTQ +. Tekenan ditekenkeun pikeun kéngingkeun paritas gender anu langkung ageung dina survey ieu.

  • 57% réspondén anu diidentifikasi salaku homo; 19% lesbi; Biseksual 17%
  • 70% réspondén aya diantara umur 25 sareng 64
  • 63% réspondén nyaéta lalaki; 31% awéwé, 1% transgender, 4% ngaidentifikasi salaku non-binér atanapi langkung resep ngajelaskeun diri

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.