24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Perjalanan Usaha wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Pangadeg Pamitan Wawasan Internasional: Pahlawan sajati

Pangadeg Pamitan Wawasan Internasional: Pahlawan sajati
Nick Tarsh sareng pamajikanana Helen

Lalaki anu hirupna sapinuhna sareng masihan kontribusi anu positip pikeun kahirupan saha waé anu anjeunna pendakan sareng seueur deui jalma anu anjeunna henteu patepang ... pahlawan sejati - ieu Nick Tarsh.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Padamelan sareng ku hipotik sareng 4 murangkalih kanggo didukung, Nick gagah ngadegkeun Insight International Tours.
  2. Dina taun 1990, anjeunna janten Pupuhu pendiri Asosiasi Operator Tur Éropa (ETOA), anu didirikeun kanggo ngalobi pikeun sadaya industri di tingkat UÉ.
  3. Sanaos seueur prestasinya, anjeunna ngaraos prestasi anu pang hébatna nya éta nikah ka Helen, anu bieu tinggaleun sampingna salami 62 taun nikah.

Seueur jalma bakal kenal anjeunna dina hiji kahirupan, sadar kana kontribusina anu luar biasa, tanpa terang yén anjeunna siga anu saé dina anu sanés.

Anjeunna mangrupikeun kapala budak Yahudi mimiti Clifton College, kaptén ti kadét sareng kaptén XV anu munggaran. Anjeunna ngawakilan Liverpool, Lancashire, sareng Inggris salaku pamaén rugbi budak sakola sareng nampi sidang Inggris salaku pamaén golf budak sakola. Anjeunna meunang beasiswa negeri dina matématika sareng ngagaduhan tempat di Clare College Cambridge dimana anjeunna maca hukum. Dina taun anu sami anjeunna lulus sareng ngahargaan kelas munggaran, anjeunna ogé ngawakilan Cambridge dina Pertandingan Varsity. Anjeunna parantos nyarios salajengna yén jalan kaluar di padang rumput hejo di Twickenham mangrupikeun salah sahiji momen anu paling reueus dina hirupna. Tapi nalika éta mangrupikeun momen anu paling reueus, anjeunna ngaraos prestasi anu pang hébatna nyaéta nikah ka Helen, anu bieu ninggalkeun sisina sapanjang 62 taun nikah.

Saatos angkat ti universitas, anjeunna mumpuni salaku barrister, sumping kaopat di nagara éta dina final bar. Nanging, hukum éta sanés kanggo anjeunna, sareng anjeunna milih karir dina bisnis, dimimitian di perusahaan kulawarga salaku manajer toko furnitur Courts di Walton on Thames. 

Dina haté, anjeunna pengusaha, sareng henteu lami sateuacan anjeunna hoyong cabang. Didukung ku salah saurang pamanna, anjeunna mésér pangsa di Overseas Visitors Club (OVC), usaha di Earls Court, London, anu anjeunna lumpat salami dasawarsa, sareng nalika ngalakukeun éta, nyiptakeun naon anu janten "tujuan" pikeun jalma ngora nganjang ka Inggris pikeun kahiji kalina ti Australia, Selandia Anyar, Afrika Kidul, sareng tempat sanésna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.