24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan wartos piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Wisatawan Inggris ngingetkeun: Jawab panto anjeun nalika pamaréntahan datang ngetrokan

Wisatawan Inggris ngingetkeun: Jawab panto anjeun nalika pamaréntahan datang ngetrokan
Wisatawan Inggris ngingetkeun

Sekretaris Dalam Negeri Priti Patel parantos nguatkeun jasa kepatuhan pikeun wisatawan anu balik ka bumi, janten palancong Inggris ngingetkeun pikeun ngajawab panto.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sekretaris Bumi Inggris ngingetkeun bakal aya 70,000 cék mingguan ngeunaan Brits balik ka bumi tina perjalanan.
  2. Tos dilaporkeun ka Parlemén yén sahenteuna 75 persén wisatawan anu balik anu diperyogikeun karantina di bumi teu acan diparios.
  3. Pikeun aranjeunna anu kaluar nalika aranjeunna kedahna aya - dina karantina nyaéta - denda tiasa dugi ka 10,000 pon.

Priti Patel, Sekretaris Bumi Inggris, ngumumkeun yén Brits balik ti kunjungan ka nagara-nagara anu "amber" bakal nyanghareupan kunjungan ti Isolation Assurance and Compliance Service (IACS) pikeun mariksa yén aranjeunna ngawaskeun karantina 10 dinten di bumi anu dibutuhkeun ku hukum.

Anjeunna nyarios yén bakal aya 70,000 cék mingguan kalayan denda dugi ka 10,000 pon kanggo jalma anu kaluar nalika aranjeunna kedah asup.

IACS parantos diperedih saatos laporan di Parlemén yén sahenteuna 75 persén wisatawan anu balik anu diperyogikeun karantina di bumi henteu leres-leres dipariksa. Partai Buruh oposisi nyatakeun yén urang Inggris nuju "lengkep kakeunaan virus" ku kalakuan pamaréntah sareng henteu mampuh. Numutkeun iklan lowongan padamelan di Inggris, Rata-rata gaji taunan inspektur IACS sakitar 20,000 pon. Pulisi bakal ngan ukur digero kana panto panto upami inspektur henteu sanggup nahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.