24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner Yordania Ngabobol Warta wartos piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Émirat ngagungkeun Poé Kamerdékaan Yordania dina penerbangan

Émirat ngagungkeun Poé Kamerdékaan Yordania dina penerbangan
Émirat ngagungkeun Poé Kamerdékaan Yordania dina penerbangan
Ditulis ku Harry Johnson

Émirat parantos ngalayang ka Yordania ti saprak 1986, sareng bakal ngarayakeun ulang taun ka-35 taun ayeuna di nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Émirat bakal ngagungkeun Yordania 75th Dinten kamerdekaan dina gaya taun ayeuna
  • Palanggan anu mariksa ka penerbangan Émiratna di Bandara Internasional Queen Alia bakal mendakan desain patriotik dina beungkeut tikétna
  • Émirat dinten ayeuna ngoperasikeun penerbangan unggal dinten antara Amman sareng Dubai nganggo A380 anu ikon

Émirat parantos ngungkabkeun yén éta bakal ngagungkeun Yordania 75th Poé Kamerdekaan kalayan gaya taun ayeuna, sabab nagara éta nyirian ulang taun anu paling penting. Konsumén naék Émirat penerbangan ti 24-26 Mei tiasa ngarepkeun émutan dina unggal léngkah perjalanan, ti piring lokal anu diinspirasi lokal, dugi ka peringatan di acara nalika check-in, sareng seueur deui.

Pelanggan anu ngalayang nalika jaman Dinten Kamerdekaan bakal tiasa ngaraosan mansaf salaku salah sahiji masakan utama anu disayogikeun dina kapal di sadaya kelas. Pikeun ngabéréskeun tuangeunana, knafe anu dieusi krim bakalan disayogikeun dina kapal, pikeun tanda baca anu sampurna pikeun pangalaman kuliner lokalna. Cabin Crew ogé bakal ngabagi pengumuman khusus kana jasa kapal dina tanggal 25th bulan Méi. Konsumén anu mariksa penerbangan Emiratna di Bandara Internasional Queen Alia bakal mendakan desain patriotik dina baju tikét ogé dina layar check-in.

Mohammad Lootah, Manajer Daérah Yordania nyarios: "Kami resep ngagungkeun Poé Kamerdékaan Yordania sareng konsumén, sareng kami parantos ngusahakeun pisan ngajantenkeun pangalaman éta langkung istiméwa pikeun aranjeunna taun ayeuna. Kami bagian tina unggal komunitas anu kami laksanakeun, sareng Émirat bangga parantos maénkeun peran anu ngembang, ngarobah kahirupan sareng ngahasilkeun kasempetan di Yordania ku cara ningkatkeun konéktipitas sareng produk anu unggul. Émirat ngagaduhan akar anu jero di Yordania sareng urang teras-terasan milari cara énggal pikeun ngalayanan salah sahiji pasar anu paling dinamis di daérah éta. ”

Émirat parantos ngapung ka Yordania ti saprak 1986, sareng bakal ngagungkeun 35 taun nath ulang taun ieu di nagara. Émirat parantos ngembangkeun operasionalna di Yordania, nyayogikeun konektipitas anu langkung seueur pikeun palangganna sareng naekeun jasa-jasa na ka nagara, sareng dinten ayeuna ngoperasikeun penerbangan harian antara Amman sareng Dubai nganggo A380 anu iconic, sareng bakal naekeun penerbangan ka operasi harian dobel mimitian ti Juli .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.