24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos tanggung jawab Warta Breaking Sri Lanka piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Sri Lanka ngalegaan larangan perjalanan dugi ka 7 Juni

Sri Lanka ngalegaan larangan perjalanan dugi ka 7 Juni
Sri Lanka ngalegaan larangan perjalanan dugi ka 7 Juni
Ditulis ku Harry Johnson

Watesan perjalanan bakal teras dugi ka 7 Juni tapi bakal santai dina 25 Méi, 31 Méi, sareng 4 Juni pikeun ngamungkinkeun hiji jalma ti unggal rumah tangga kadatangan ka toko bahan makanan anu pang caketna sareng nyimpen barang-barang penting.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kaputusan pikeun ngalegaan larangan dilakukeun dina rapat anu dipimpin ku Présidén Gotabaya Rajapaksa
  • Sri Lanka parantos nyanghareupan naékna kana kasus COVID-19 dina sabulan katukang
  • Sri Lanka parantos ngadaptarkeun total 164,201 kasus COVID-19 sareng 1,210 maotna dugi ka ayeuna

Pamaréntah Sri Lanka ngumumkeun yén larangan perjalanan Islandia ditumpukeun dina Jumaah wengi sareng dijadwalkeun diangkat dina 28 Méi bakal diperpanjang dugi ka 7 Juni pikeun nyegah panyebaran coronavirus salajengna di Pulo Jawa.

Menteri Bina Marga Johnston Fernando nyarios yén larangan bakal diteruskeun dugi ka 7 Juni tapi bakal santai dina tanggal 25 Méi 31 Mei, sareng 4 Juni pikeun ngamungkinkeun hiji jalma ti unggal rumah tangga nganjang ka toko bahan kadaharan anu caket na sareng nyimpen barang-barang penting.

Teu aya anu diidinan ngumbara dina kendaraan sareng anu ninggalkeun bumi kedah mésér sahamna sareng langsung mulih ka bumi, tambah menteri.

Kunjungan ka apoték bakal diidinan, saur menteri, sareng kagiatan ékspor bakal diteraskeun salami periode anu diwatesan.

Kaputusan pikeun ngalegaan larangan dilakukeun dina rapat anu dipimpin ku Présidén Gotabaya Rajapaksa ngeunaan rekomendasi para ahli kaséhatan.

Sri Lanka parantos nyanghareupan naékna kasus COVID-19 dina sabulan katukang sabab ahli kaséhatan miélingkeun yén varian anyar coronavirus gancang nyebar di sadaya distrik.

Numutkeun ka inohong resmi, langkung ti 50,000 kasus parantos kacatet dina sabulan katukang. Nagara ieu parantos ngadaptarkeun total 164,201 kasus COVID-19 sareng 1,210 maotna dugi ka ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.